CECA SLOMLJENA OD TUGE: Tužan dan za porodicu Ražnatović

Novosti onlajn

15. 01. 2024. u 19:30

NA DANAŠNjI DAN se navršava 24 godine od ubistva Cecinog supruga, Željka Ražnatovića Arkana koji je ubijen u hotelu Interkontinental.

ЦЕЦА СЛОМЉЕНА ОД ТУГЕ: Тужан дан за породицу Ражнатовић

Foto: arhiva Novosti

Ceca je sa porodicom stigla na Novo groblje, a Anstasija je doputovala iz Španije kako bi na današnji dan bila uz svoje najmilije.

Kao i svake godine, porodica Ražnatović stigla je sa crvenim i belim ružama koje su položili na Željkov spomenik.

Podsetimo, Svetlana je često govorila o njenoj ljubavi sa Željkom, a kako i sama kaže prvog susreta će se sećati dok je živa.

-Upoznao nas je Oliver Mandić na jednom događaju. Tada kružila izmišljena priča da me je Arkan ošišao i Željko mi je rekao ‘Je l’ si ti ta zvezda koju ja redovno šišam?’ Bila sam uplašena. Ušeprtljala sam se! Nastavili smo da se viđamo, a ja sam ga prva poljubila! U Željka se nisam zaljubila zbog njegove moći, već u njega kao čoveka i u njegove ljudske kvalitete- ispričala je Ceca jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

POSVEĆENOST JE KLjUČ USPEHA | Božićni "Novosti" intervju | Viki Miljković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu