SELMA BAJRAMI PONOVO PROVOCIRA: Zbog sramne poruke o Novaku Đokoviću cela Srbija besna

Novosti online

23. 01. 2024. u 12:49

NAKON što je juče, 22. januara, vraćena sa beogradskom aerodroma pošto joj je zvanično zabranjen ulazak u Srbiju, a po nalogu bivšeg direktora BIA Aleksandra Vulina, pevačica Selma Bajrami ne prestaje da provocira.

СЕЛМА БАЈРАМИ ПОНОВО ПРОВОЦИРА: Због срамне поруке о Новаку Ђоковићу цела Србија бесна

Foto: ATA images

Sada je "udarila" čak i na Novaka Đokovića.

Naime, Selma je na svom Instagram storiju podelila jednu objavu koja je objavljena kao znak podrške pevačici, a u kojoj se u sramnoj konotaciji pominje Đoković.

Kako se u spornoj objavi Novak Đoković stavlja u istu konotaciju sa Bajramijevom, javnost se još više razbesnela.

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Ritom Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š..... ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju - glasi stav jedne osobe koji je Selma podelila i, očigledno, podržala.

Foto: Printskrin

Inače, bosanskohercegovačka pevačica Selma Bajrami ne prestaje sa objavama i provokacijama na društvenim mrežama pošto joj je zabranjen ulazak u Srbiju i vraćena je prvim avionom za Sarajevo zbog pevanja albanskih nacionalističkih pesama i pokazivanja dvoglavog orla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)