BILO MI JE NEOBIČNO KAKO IZGLEDAM: Cipka konačno rešila problem, evo kakvi su rezultati operacije

Novosti onlajn

28. 03. 2024. u 23:45

ALEKSANDRA TADIĆ CIPKA progovorila je o rezultatima operacije nosa kojju je uradila početkom prošle godine.

БИЛО МИ ЈЕ НЕОБИЧНО КАКО ИЗГЛЕДАМ: Ципка коначно решила проблем, ево какви су резултати операције

Foto: Printskrin Jutjub/UZIVOTEKA OFFICIAL

Cipka je priznala kako je doživela čitav postupak hirurškog zahvata kojem se podvrgla i objasnila šta se sve promenilo nakon toga, a promene nisu samo u izgledu.

Foto: Printskrin Jutjub/UZIVOTEKA OFFICIAL

-U početku nisam bila zadovoljna jer mi je bilo neobično kako izgledam posle operacije. Međutim, kada je reč o funkcionalnosti i zdravstvenom problemu koji sam imala, to je sve sad kako treba i nadam se da će tako i ostati. Da ne moram za koju godinu da ponovo idem pod nož, što se ljudima dešava. Već sam i ranije jednom radila svoj nos i tu famoznu devijaciju koja se vratila. Što se tiče izgleda sada sam se nekako navikla na ovaj nosić – priznala je Aleksandra i objasnila:

-To je bila stvar izbora doktora. Nisam ja odnela sliku i pokazala mu kakav nos želim da imam. Otišla sam na operaciju da bih prvenstveno rešila zdravstveni problem, a krajnji ishod je takav kakav je, što možete i da vidite. Ali konačno sam prodisala i stvarno je sve leglo kako treba. Dišem punim plućima i više ne hrčem.

Foto: Z. Jovanović Mačak

Pevačica je priznala da je i sama bila iznenađenja saznanjem da je noću „strugala daske“.

-Nisam ni znala da hrčem dok nisam putovala sa svojim kolegama. Kada bismo spavali u putu oni bi mi rekli: „Ženo, ti hrčeš“. Sada me napokon više ne zavitlavaju povodom nosa i toga – rekla je ponosno Aleksandra.

Foto: Printskrin Jutjub/UZIVOTEKA OFFICIAL

Igorm slučaja, malo posle uspešne operacije ona je izgovorila i sudbonosno „da“ svom dugogodišnjem partneru, tako da joj se život postao bitno drugačiji, kako zbog uspešne operacije tako i zbog toga što je sada udata žena.

-Nisam verovala da će život da mi se toliko promeni. Imam još puno dodatnih obaveza, da ne kažem, bračnih, već porodičnih i kućnih poslova, tako da mi se čini da sam samoj sebi još više posla natovarila. I naravno, moj muž je taj koji u kući vodi glavnu reč – priznala je Cipka.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

NI NA VRHUNCU NISAM ZABORAVIO ODAKLE SAM POČEO | "Novosti" intervju | Miroslav Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024