FILM SOFIJE KOPOLE "PRISILA" STIŽE U DOMAĆE BIOSKOPE: Specijalna projekcija 13. aprila u MTS dvorani

Promo

10. 04. 2024. u 10:15

U SUBOTU, 13. aprila, s početkom u 18h, u mts Dvorani (sala 6) održaće se specijalna projekcija filma "PRISILA" rediteljke Sofije Kopole, kada će se i prvi put u bioskopskoj sali uživo snimati podkast TAMPON ZONA, na temu filma. Za pomenutu projekciju karte se već sad mogu pronaći na blagajni Dvorane.

ФИЛМ СОФИЈЕ КОПОЛЕ ПРИСИЛА СТИЖЕ У ДОМАЋЕ БИОСКОПЕ: Специјална пројекција 13. априла у МТС дворани

Foto: Promo

Od renomirane američke rediteljke Sofije Kopole na veliko platno domaćih bioskopa od četvrtla, 11. aprila stiže film "PRISILA" biografska drama o čuvenom bračnom paru Prisli i njihovoj turbulentnoj vezi, posmatrano isključivo iz ugla tada mlade Prisile Prisli.

O legendarnom Elvisu Prisliju i danas se sa velikim interesovanjem piše, govori i snima, a njegov bračni život jednako intrigira javnost.

Kamerom Sofije Kopole (Izgubljeni u prevodu), a prema Prisilinim memoarima snimljen je film o njima i njihovoj povezanosti, započinjući sve od onog trenutka kada su se njih dvoje upoznali i kada je tinejdžerka Prisila Beaulieu zakoračila u život superzvezde rokenrola spozanjući da u privatnim trenucima on postaje i neko drugačiji.

Čuveni par tumače glumci Džejkob Elordi (Jacob Elordi) poznat po seriji "Euforija" i Kejli Spejni (Cailee Spaeny) koja je za ulogu Prisile dobila nagradu „Volpi Cup“ za najbolju glumicu na italijanskom filmskom festivalu u Veneciji.

Povodom bioskopskog starta, u subotu, 13. aprila, sa početkom u 18h, u mts Dvorani održaće se specijalna projekcija Kopolinog novog ostavrenja "PRISILA", kojoj će predhoditi VINTAGE IZLOŽBA GARDEROBE inspirisana samim filmom. 

Odmah nakon projekcije prvi put u bioskopskoj sali snimaće se uživo podkast TAMPON ZONA, na temu filma, a u prisustvu publike.

 

Tema podkasta biće "Prisila iza scene: Razgovor o filmu, Sofiji Kopoli i idealizaciji rok zvezda", a vodiće ga novinarka i autorka "Tampon Zone" Iva Parađanin. Sagovornice biće psihološkinja Marija Petrović i rediteljka Mina Đukić.

Tampon Zona je podkast koji zagovara promene, slobodu i jednakost, a u zajednici je prepoznat i kao megafon za ženske glasove koji osnažuju žene i podstiču na solidarnost, prihvatanje, aktivizam... 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)