DRAGANIN SIN POKAZAO STAN U KOJEM ŽIVI: Marko podelio sliku kako provodi praznik (FOTO)

Novosti online

01. 05. 2024. u 17:31

MUZIČKA zvezda Dragana Mirković ostala je da živi sama u velelepnom dvorcu u Beču, a njen sin Marko Bijelić sada je prvi put pokazao stan u kojem je započeo samostalni život.

ДРАГАНИН СИН ПОКАЗАО СТАН У КОЈЕМ ЖИВИ: Марко поделио слику како проводи празник (ФОТО)

Foto: Instagram/markobjlc

Naime, Draganini naslednici su još pre nekoliko godina zapolei samostalne živote, u svojim stanovima, a pevačici je to jako teško palo tek kada je Toni napustio dvorac i u istom ostala sama da živi.

Marko i Manuela ne vole u javnosti da se eksponiraju, međutim, Bijelićev naslednik sada je napravio izuzetak.

On je objavio sliku iz svog stana i prvi put pokazao svoj dom i luksuz u kojem uživa.

Današnji dan, 1. maj, Marko je odlučio da provede u krugu najbližih ljudi, pa je uslikao deo trpezarije i postavljeni sto i napisao:

- Srećni praznici.

Foto: Instagram/markobjlc

Poznato je da su godinama svi porodično živeli u zamku Ebenfurt, nakon čega su naslednici isti napustili, a nedugo za njima i Toni.

Ipak, kako prenose hrvatski mediji, naslednici su se u novembru 2023. godine vratili u zamak, kako bi majci pružili podršku.

(Telegraf)

 

BONUS VIDEO - Besna Lista: Big Palk ĐANS - prvi smo koketirali sa raznim žanrovima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici