ISPEKLI JE PEGLOM NA SNIMANJU: Marina Stankić satima bila na setu s opekotinama da bi napravila spot za pamćenje

Dušan Cakić

08. 05. 2024. u 22:10

OPSTANAK na muzičkoj sceni moguć je samo uz mnogo truda i rada, a Marina Stankić pokazala je da uz sve to može i satima da snima spot sa bolovima od opekotina koje je zadobila na setu.

ИСПЕКЛИ ЈЕ ПЕГЛОМ НА СНИМАЊУ: Марина Станкић сатима била на сету с опекотинама да би направила спот за памћење

Foto: Dejan Milićević

Mlada pevačica upravo je objavila pesmu „Nevenčana“ koju je specijalno za nju napravio Bane Opačić. Ona je za ovu pesmu snimila i veoma emotivne kadrove u nekoliko odevnih kombinacija.

Nekadašnja „Zvezda granda“, za koju kažu da nijedno veselje ne može da prođe bez nje, nedavno je promenila i boju kose i iz zavodljive plave prešla u vatrenu smeđu. A sada je sve „slomila“ novom baladom koja će definitivno postati nova himna mnogim ženama.

Potpuno transformisana, Marina je osim glasa od kojeg se koža ježi, pokazala i izgled zbog kojeg će njeni muški obožavaoci biti potpuno oduševljeni, te objavila „Nevenčanu“ uz koju je snimila provokativne kadrove.

Foto: Dejan Milićević

Međutim, tokom snimanja je doživela peh kada ju je pomoćnik stiliste opekao peglom:

- Prilikom snimanja poslednjih kadrova menjala sam kombinacije i u jednom trenutku nosila sam braon haljinu koja ima veliki prorez. Morali su da je peglaju na meni i u žurbi mi je pomoćnik stiliste opekao nogu. Bolelo je do besvesti, ali snimanje je moralo da se završi tog dana. Srećom nije se ništa videlo u spotu jer sam naredne kadrove snimala u sedećem položaju – kazala je Marina koju je u senzualne odevne komade obukla poznata stilistkinja Elena Nikolaevna koja je zadužena i za izgled Cece Ražnatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)