PODIZALA SAM KREDITE ZA NOVE PESME: Stefani Pavlović na snimanju spota sačekalo iznenađenje koje košta više od miliona

Dušan Cakić

28. 05. 2024. u 22:35

STEFANI PAVLOVIĆ marljivo je spremala nove projekte kako bi iznenadila svoju publiku, ali je veliko iznenađenje zapravo dočekalo nju.

ПОДИЗАЛА САМ КРЕДИТЕ ЗА НОВЕ ПЕСМЕ: Стефани Павловић на снимању спота сачекало изненађење које кошта више од милиона

Foto: Privatna arhiva

Stefani je prvi put osvojila muzičku scenu pre nekoliko godina, a sada je ponovo u centru pažnje sa svojim novim hitom "Nezamislivo".

Foto: Privatna arhiva

Stefani, koja je započela svoju muzičku karijeru kao mlada devojka, prošla je kroz nekoliko pauza zbog ličnih razloga, ali svaki put se vraćala sve jača i spremnija za nove projekte.

Foto: Privatna arhiva

Nakon perioda pauze, tokom kojeg je radilla na svom fizičkom izgledu, pevačica je izgubila više od 20 kilograma i kao takva rešila da se vrati na muzičku scenu sa stilom. Njena nova pesma "Nezamislivo" već je privukla veliku pažnju, a spot za ovu pesmu je pravi vizuelni spektakl. Pesma za manje od šest sati broji više od 100.000 pregleda. 

Stefani je uložila više od 20.000 evra u produkciju spota, što pokazuje njenu ozbiljnost i posvećenost karijeri.

- Ne žalim novac na karijeru, jer je to sve ulaganje u sebe. Nikad nisam žalila novac na muziku, bila sam spremna ranije i kredit da uzmem kako bih snimila pesmu, ali hvala dragom Bogu pa je taj period iza mene i sada zarađujem više nego dovoljno -  izjavila je Pavlovićeva.

Na snimanju spota, Stefani je dočekalo posebno iznenađenje. Njen verenik joj je poklonio narukvicu vrednu 13.000 evra što je u dinarima oko 1.500.000. Već je poznato da je njen verenik uredno obraduje skupocenim poklonima, kao što je to bio slučaj takođe na jednom snimanju spota kada je dobila ogrlicu vrednu više od 70.000 evra.

Foto: Privatna arhiva

Spot za pesmu "Nezamislivo" sniman je na luksuznim lokacijama, a Stefani je uložila mnogo truda da svaki detalj bude savršen.

Ova nova pesma samo je početak novog poglavlja u njenoj karijeri, a njeni fanovi s nestrpljenjem iščekuju šta će sledeće doneti. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška