DŽEJ TRIBJUT BEND: Aleksandar Radulović Futa napravio ogromnu stvar u čast pokojnog DŽeja Ramadanovskog (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

29. 05. 2024. u 19:41

KOMPOZITOR Aleksandar Radulović Futa osnovao je "Džej tribute bend".

ЏЕЈ ТРИБЈУТ БЕНД: Александар Радуловић Фута направио огромну ствар у част покојног Џеја Рамадановског (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Novosti

Futa je u čast Džeja Ramadanovskog osnovao bend koji je već spreman da startuje sa nastupima, a koji će izvoditi isključivo hitove pokojnog šmekera sa Dorćola, koje potpisuju upravo on i njegova supruga, neprikosnovena hitmejkerka Marina Tucaković.

Među zvanicama na konferenciju su prve stigle ćerke legendarnog Džeja Ramadanovskog, Marija i Ana.

Lepa Marija se pojavila u beloj, širokoj haljini da bi joj bilo prijatnije s obzirom da je u podmakloj trudnoći, a sve to je razbila crvenom torbicom, te je pokupila sve poglede svojom prirodnošću i lepotom.

Dok se sesra Ana ipak odlučila za crnu kombinaciju, te ponela top i pantalone u kojima je pokazala svoju fantastičnu figuru.

Deo pesme “Za kraj” , u izvođenju legendarnog pevača, danas je po prvi put ugledala svetlost dana, a kako saznajemo, pesma je napravljena uz pomoć veštačke inteligencije.

Frontmen benda je Mite Stoilkov. On je poznat po takmičenju u "Pinkovim zvezdama", gde je odneo pobedu u drugoj sezoni, a kasnije se takmičio i u "Zvezdama Granda" u timu Viki Miljković.

-Projekat "Džej tribute bend" nije moja ideja. To je običaj u celom svetu, da se svim velikanima sa muzičke scene posvećuje pažnja pravljenjem benda u njihovu čast u raznim državama. Cilj je da pesme velikana i dalje žive i izvode se na želju širokih narodnih masa. Jedina razlika u tome je to što se u našoj varijanti neće praviti prepisivačka priča, već da se prati priča našeg besmrtnog Džeja, samo da to umesto njega rade neki drugi ljudi, njegovi naslednici. On neće imitirati Džeja, već će na svoj način izvoditi pesme - rekao je Futa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HTEO SAM DA VEŽEM PERTLU...: Milan Marić ispričao anegdotu iz perioda kada je imao 30 kilograma viška