MORALA SAM DA SAČUVAM ZDRAV RAZUM: Indira Radić otkrila zbog čega se povukla sa estrade

Novosti onlajn

29. 05. 2024. u 23:40

INDIRA RADIĆ nakon duže pauze ponovo je počela da nastupa, ali se retko eksponira u javnosti.

МОРАЛА САМ ДА САЧУВАМ ЗДРАВ РАЗУМ: Индира Радић открила због чега се повукла са естраде

Foto: arhiva Novosti

Ona je na vrhuncu karijere rešila da se povuče što je iznenadilo njenu publiku, te su se svi pitali zbog čega je donela tu odluku.

Foto: arhiva Novosti

Indira je sada otkrila da je okidač za sve to što je bila na ivici pucanja i da je nestala kako bi sredila probleme sa psihom, koji su u jednom trenutku počeli da joj ozbiljno narušavaju kvalitet života.

– Ja sam od života u medijima pobegla, prosto sam morala zato što je to bila jedna velika kulminacija neke teške energije u meni gde sam prosto morala da se odmorim od svega i da se sklonim da bih mogla da negde sačuvam zdrav razum što sam i uspela, hvala Bogu – ispričala je Indira, koja je svoje slobodno vreme uglavnom provodila van Beograda, na planinama i u prirodi, te na taj način i uspela da sačuva svoje psihičko zdravlje.

Foto: Novosti

Pevačica se osvrnula i na trenutno stanje na estradi, pa priznala da joj se, iz mora novih pesama i albuma koji su u poslednje vreme objavljeni, tek nekoliko sviđa.

– Svidela mi se pesma Barbare Bobak „Alarmantno“ i „Edip“, zato što to ima onog nečeg narodnog, to mi se sviđa. To sam baš večeras rekla Bojanu Vukadinovu koji me šminkao, ja kažem devojka ima baš dobre komercijalne stvari. Andreana Čekić ima dobar album, svaka čast, bravo za Andreanu – zaključila je Radićeva.

(SKANDAL)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RONALDOVA ŽENA NIKAD IZAZOVNIJA: Lepa Georgina mamila uzdahe na Evropskom prvenstvu (FOTO)