KRALJICA JE TU:Tea Tairović objavila nešto najskuplje do sada (FOTO/VIDEO)

D. Cakić

31. 05. 2024. u 18:41

FOLK ZVEZDA Tea Tairović objavila je novi, 3. po redu studijski album, pod nazivom"Tea", sa čak 13 novih pesama i spotova za svaku od njih.

КРАЉИЦА ЈЕ ТУ:Теа Таировић објавила нешто најскупље до сада (ФОТО/ВИДЕО)

Foto Dušan Petrović

Mlada muzička zvezda koja je i sa samo dva albuma uspela da se pozicionira u sami vrh muzičke scene i da pravi solističke koncerte, i ovaj put kao autor potpisuje veći deo albuma, što je za nju bio veći izazov, ali i veće zadovoljstvo.

Foto Dušan Petrović

Novi album nosi naziv "TEA", a nazivi novih numera su "Zbogom ljubavi", "Bakšiš", "Pozovi", "Tea", "Pec", "Naivčina", "Titanik", "Ola", "Nek ti je srećno", "Udri", "Ime mi je ljubav", te numera "TeaNući" koju je snimila sa popularnim Nućijem, a koja je ujedno i jedini duet na novom albumu.

Foto Dušan Petrović

- Rekla sam nedavno da su ove pesme sve moje boje, u svakoj me ima, ali za svoju publiku sam uvek i zauvek ću imati samo jedno lice. Svi koji me prate znaju da ne volim mnogo da pričam, nikada to nisam radila... Ne mogu da kažem i garantujem šta me čeka, ali znam da sam u svakoj pesmi dala svoj maksimum i verujem da će moji ljudi to i osetiti. Uvek jesu... Uživajte, pevajte, plešite, volite se, zato i radim sve ovo - istakla je Tea za "Večernje novosti".

Ovo je Tein najskuplji projekat do sada, a cifra koja se spominje je daleko viša i od pola miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TUGA: Preminuo osamnaestogodišnjak od koga je nacija mnogo očekivala na Olimpijskim igrama