ONA JE TOKOM CELE SEZONE BILA NAJBOLJA: Đorđe David otkrio favorita u „Zvezdama Granda" (FOTO)

Dušan Cakić

08. 06. 2024. u 22:41

JEDAN od mentora koji ove noći žustro podržava kandidate je Đorđe David koji je u Košutnjak stigao u pratnji bivše misice Makedonije i otkrio da li veruje u pobedu nekog od svojih kandidata.

ОНА ЈЕ ТОКОМ ЦЕЛЕ СЕЗОНЕ БИЛА НАЈБОЉА: Ђорђе Давид открио фаворита у „Звездама Гранда (ФОТО)

Foto: Novosti

- Ne nadam se pobedi. Imao sam pobednicu prošle godine i užasno sam zadovoljan, ali ako se ja pitam voleo bih da i Julija i Nikolina prođu što dalje. Pošto znate svi da sam ja za Makedoniju emotivno zakačen iz hiljadu i jednog razloga, bez obzira na to što mi se ove godine desilo ono u zemlji koju volim najviše na svetu – rekao je Đorđe.

Zatim je istakao koliko je srećan zbog toga što Hrvatska može ove godine da glasa, ali i bez dlake otkrio ko je njegov favorit u 17. sezoni.

- Voleo bih da među prva četiri vidim Nikolinu, Andrijanu i Mikija. Radujem se što Hrvatska glasa, imaju dve ozbiljne dive, Betu Sudar i Nikolinu Perković koja nam je donela Dalmaciju. Narodnjaka ima dosta dobrih i kvalitetnih, međutim, odmah da kažem da mi je Šejla Zonić ako pričamo o ženama, nešto što mi je neprikosnoveno – rekao je roker.

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZGAZIO GA JE! Šešelj najavio veliku političku promenu