PRVA POSTAVA „ZVEZDA GRANDA“ SE PONOVO OKUPLJA? Bane Mojićević otkrio istinu - „To je veliki izazov"

Novosti onlajn

14. 06. 2024. u 23:55

NEDAVNO je završena sedamaesta sezona „Zvezda Granda“ u kojoj je trijumfovala Šejla Zonić, a prvi pobednik u istoriji takmičenja, Bane Mojićević prokomentarisao je ovogodišnje finale i uputio važnu poruku svim finalistima.

ПРВА ПОСТАВА „ЗВЕЗДА ГРАНДА“ СЕ ПОНОВО ОКУПЉА? Бане Мојићевић открио истину - „То је велики изазов

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Bane je istakao da ove godine nije gledao veliko finale jer je radio, ali da je na društvenim mrežama ispratio dešavanja iz finalne noći.

Foto: Novosti

Pobednici Šejli Zonić uputio je čestitke za pobedu i maestralne nastupe kroz takmičenje, a zatim kao neko ko je trijumfovao u prvoj sezoni, svim finalistima dao savet zlata vredan.

–Najvažnije je da sad vredno rade, da neguju svoju autentičnost, da napreduju pevački i kao osobe, da imaju profesionalan odnos prema poslu i okruženju i da strpljivo čekaju svoju priliku za uspeh– rekao je Bane za Grand i dodao da je i sam uvideo koliko je to teško.

–U današnje vreme je jako veliki izazov biti svoj, nezavistan i ne prihvatati mišljenje i ukus većine, naravno ako želiš da postigneš komercijalni uspeh-dodao je nekadašnji pobednik.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Maja Janic

Nedavno se u medijima pojavila informacija da će se prva postava „Zvezda Granda“ okupiti posle dvadeset godina, a Bane je to kroz osmeh i vrlo emotivno prokomentarisao.

-Bilo bi to jako lepo. Ništa konkretno još nismo organizovali. Ako to toga dođe, svakako će mi biti drago i vama ću prvo javiti- istakao je prvi pobednik „Zvezda Granda“, a na konstataciju novinara da će Tanja Savić pozvati sve finaliste prve sezona da budu gosti na njenom koncertu u Areni, odgovorio je:

–I to bi bilo lepo. Ne znam kakav joj je plan.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)