KROZ MUZIKU I PESMU SAM REKLA SVE: Indira Radić za „Novosti“ sumira decenije na sceni, otkriva novitete, kao i na čemu radi (FOTO/VIDEO)

Dušan Cakić

18. 07. 2024. u 09:05

SVAKO od nas je kreator svog života, karijere i privatnosti i to je svačije legitimno pravo. Popularnost sam stekla isključio svojim pesmama, nikakvim skandalima, čak i ako je htelo da mi se pripiše nešto, trudila sam se da to izbegnem, jer nije bila istina. Na neko vreme sam se povukla iz medija i uspostavila sam balans između privatnog i poslovnog života.

КРОЗ МУЗИКУ И ПЕСМУ САМ РЕКЛА СВЕ: Индира Радић за „Новости“ сумира деценије на сцени, открива новитете, као и на чему ради (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: ATA images/A.A.

Govori ovako za „Novosti“ folk zvezda Indira Radić nekoliko minuta nakon nastupa u jednom beogradskom klubu na Ušću, gde je sinoć svojim hitovima podigla sve na noge. Beogradska publika je sa Indirom pevala uglas njene velike hitove, od prve do poslednje reči, kao što su „Poželela“, sa kojom je započela svoj nastup, da bi se u nastavku koncerta ređali hitovi „Lopov“, „Nisam sumnjala“, „Bio si mi drag“, „Šta će žena sama u kafani“, „Zmaj“, „Tetovaža“ i mnogi drugi.

- Kako vole da kažu „vratila se ponovo“, nisam nigde ni odlazila, već u poslednjih godinu dana sam tu, pevam, radim i posle svakog koncerta razgovaram sa medijima. Jako je lako sačuvati intimu, jer sve je do ličnosti.

Foto: ATA images/A.A.

Na pitanje, čime je to „obasjala“ publiku da joj veruje, minule i uspešne 32 godine, koliko postoji na estradi, Indra veli:

- Kroz muziku i pesmu, smatram da sam dovoljno rekla za sve ove godine, koliko sam na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem upravo tako. Dokaz je da na mojim nastupima svi đuskaju, pevaju, ali i plaču, u skladu sa emocijama. Drago mi je da imam takve ljude koji dolaze i moram priznati da su u poslednje vreme mladi ljudi, generacija od 18 do 40 godina.

Foto: ATA images/A.A.

U svojoj bogatoj karijeri, Indira je 2004. godine snimila „Unplugged“ album, na kome su se u tom aranžmanu našli hitovi sa ploče „Zmaj“ iz 2003, da bi 2020. godine ekranizovala numere koje do tada nisu imale svoju video-prezentaciju, a u razgovoru za naš list, folk zvezda je otkrila da vredno radi na pripremi novog studijskog albuma.

- Radim na novim pesmama u studiju i želja mi je da do kraja ove ili do prve polovine sledeće godine objavim novi CD, sa numerama koje će imati dušu i koje će otopiti sva srca. Imam jako bogatu karijeru, dosta pesama koje se slušaju i koje su toliko godina prisutne u svim generacijama. Ne želim da bacim senku na te pesme na bilo koji način i da uradim nešto što nije, makar približno, tom kvalitetu.

Foto: ATA images/A.A.

Uz novi album, Indira je progovorila i o velikom solističkom koncertu:

- Posle CD-a, volela bih da se desi veliki solistički koncert u Beogradu, a zatim turneja po regionu. Koji god prostor da bude, najvažnije je da to bude jedno dobro druženje i da otpevam sve one pesme koje sam tokom karijere otpevala – zaključila nam je folk zvezda.

Foto: ATA images/A.A.

Nastup je trajao više od tri sata, publika je često skandirala njeno ime, te nema sumnje da su se lepo proveli na Indirinom nastupu. Na kraju su je ispratili sa bine ogromnim aplauzom, nadajući se da će uskoro ponovo imati prilike da je vide i čuju.

Foto: ATA images/A.A.

Kompletan intervju sa Indirom, kao i atmosferu sa nastupa, pogledajte u videu ispod:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA U EUFORIJI, AMERI OSTAJU BEZ OLIMPIJSKIH IGARA?! Amerikanci uveli zakon da naštete Rusima, a sada se im se obija o glavu!