NIKADA NISU USPELI DA ME ODVOJE OD PUBLIKE: Dragana Mirković oborila rekord u Bajinoj Bašti, a ovaj njen gest je sve iznenadio (FOTO)

Dušan Cakić

20. 07. 2024. u 17:50

FOLK DIVA Dragana Mirković ovoga leta obara rekorde po regionu kako po broju nastupa tako i po posetama, a poslednja granica pomerena je u Bajinoj Bašti, gde je njenom muzičkom spektaklu prisustvovalo preko 25 hiljada ljudi.

НИКАДА НИСУ УСПЕЛИ ДА МЕ ОДВОЈЕ ОД ПУБЛИКЕ: Драгана Мирковић оборила рекорд у Бајиној Башти, а овај њен гест је све изненадио (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Koncert koji je organizovan u sklopu "Drinske regate" izazvao je ogromno interesovanje u Srbiji ali i okolnim zemljama pa je publika došla iz čitavog regiona.

Foto: Privatna arhiva

Muzička zvezda zapalila je masu od prvih taktova pesama, da bi potom iznenadila sve kada se između dve pesme obratila organizatorima.

Foto: Privatna arhiva

- Četrdeset godina niko nije uspeo da me razdvoji sa publikom, pa neće ni sad. Molim vas da se ove ograde pomere na moju odgovornost i da se publika približi bini. Ja znam svoje fanove, sigurno neće biti nikakvih problema - rekla je Dragana, a ovaj njen potez nagrađen je ovacijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PROLAZNICI BILI IZNENAĐENI: Đoković nakon Vimbldona uhvaćen u šetnji sa lepom Ruskinjom (VIDEO)