VOLE JE SVUDA U REGIONU: Dragana Mirković održala koncerte za pamćenje u Bosni i Hercegovini, opet pali rekordi (FOTO)

Dušan Cakić

31. 07. 2024. u 19:05

NAKON serije koncerata u Srbiji i na primorju, folk diva Dragana Mirković ovih dana, prešla je u Bosnu i Hercegovinu, gde je održala spektakle za pamćenje po ko zna koji put oborivši rekorde kada je poseta u pitanju.

ВОЛЕ ЈЕ СВУДА У РЕГИОНУ: Драгана Мирковић одржала концерте за памћење у Босни и Херцеговини, опет пали рекорди (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Regionalna muzička zvezda najpre je u Banjaluci na festivalu "Letnje noći" na Kaštelu, oduševila publiku kako svojim neprolaznim hitovima, tako i humanošću jer je donirala 20 hiljada maraka centru "Zaštiti me" u ovom gradu. Interesovanje za Draganin koncert bilo je toliko da je publika satima ulazila u objekat, a pošto je poznata po tome da ne dozvoljava ograde između sebe i publike folk diva je u jednom trenutku ušetala u masu i popela se na podest na kome stoje kamermani, da bi je videli i oni koji su se nalazili daleko od bine.

Foto: Privatna arhiva

Samo par dana kasnije, muzička zvezda je u Cazinu ispunila do poslednjeg mesta klub "Advantage", najvećem i najprestižnijem klubu u tom delu zemlje. Publika je svoju miljenicu pozdravila ovacijama, a Dragana se potrudila da im još jednom pruži događaj za pamćenje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!