PRVI ĆE MI ČESTITATI: Tanja Savić o čestitanju kolega iz prve sezone "Zvezde Granda" za "Arenu"

Novosti onlajn

31. 07. 2024. u 21:05

TANjA SAVIĆ godinama ima promenljiv odnos sa koleginicom Slavicom Ćukteraš, sa kojom je svojevremeno bila u "Zvezdama Granda".

ПРВИ ЋЕ МИ ЧЕСТИТАТИ: Тања Савић о честитању колега из прве  сезоне Звезде Гранда за Арену

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Sad je Tanja prokomentarisala Slavicu, u svom stilu, dok je pričala o koncertu u beogradskoj Areni, koji je zakazala za novembar ove godine.

Foto: Printskrin/Jutjub/ Maja Janic

- Ma, sigurno su mi sve kolege čestitale što sam zakazala Arenu, evo, sve su potrčale! Slavica Ćukteraš da l' mi je čestitala? E, ona je najviše potrčala, ona je prva potrčala! (smeh) Ubiće me dečko šta lupetam ovo... (smeh) Ja sve ljude volim, svima bih čestitala na uspehu, ne znam... - kazala je Savićeva.

Foto: Printskrin Instagram/tanja_savic_private

Spomenula je i dečka Muhameda Mukija Bešića

- Krili smo se prošle godine, da. Tad sam govorila da je prijatelj... (smeh) Lagala sam! (smeh) Bilo mi je neprijatno da pričam, odmah da bude: "Smuvala mlađeg", znaš već... Mlađe, slađe! Mnogo je sladak - rekla je Tanja za "Pink M".

Foto: Dragan Stevanović

Godinama uopšte nisu pričale

Tanja i Slavica, podsetimo, dugo nisu pričale. Kako se tada navodilo, Tanja se naljutila na Slavicu jer se nabacivala njenom tadašnjem dečku. Njih dve to nikada nisu želele javno da komentarišu, ali su navodile da do pomirenja neće doći.

Foto: Novosti

Međutim, pre par godina došlo je do pomirenja.

- Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela - rekla je Slavica tad, a, sudeći po Tanjinoj novoj izjavi, između njih opet vlada netrpeljivost.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SATANISTIČKI SMEĆARI! Nemanja Majdov posle eliminacije sa Olimpijskih igara osuo drvlje i kamenje na sudije: Neću da vam se klanjam!