MOŽETE DA SE DRUŽITE S NJOM, SAMO URADITE SAMO JEDNU STVAR: Kakva odluka Maje Berović nekoliko sati pred koncert u Budvi (FOTO)

Dušan Cakić

01. 08. 2024. u 19:35

REGIONALNA muzička zvezda Maja Berović, poznata po svojim energičnim i nezaboravnim nastupima, najavila je posebno iznenađenje za svoje obožavaoce.

МОЖЕТЕ ДА СЕ ДРУЖИТЕ С ЊОМ, САМО УРАДИТЕ САМО ЈЕДНУ СТВАР: Каква одлука Маје Беровић неколико сати пред концерт у Будви (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/mayaberovicofficial

Večeras, 1. avgusta, ona će se ponovo družiti sa svojim fanovima u najvećem klubu u regionu, "Top Hill" u Budvi, gde inače drži i rekord kada je u pitanju broj prodatih karata.

Foto: Printskrin Instagram/mayaberovicofficial

Naime, Maja je nekoliko sati pred večerašnji nastup na svojim društvenim mrežama obavestila pratioce da će pre zvaničnog početka njenog nastupa, organizovati Meet & Greet sa svim fanovima koji požele da je upoznaju.

Oni treba da urade samo jednu stvar - da se prijave u inboks na zvaničnom Instagram profilu diskoteke "Top Hill".

 

@mayaberovic Da li ste vi meni raspoloženi za jedno iznenađenje? Vi u Budvi i Crnoj Gori posebno... 😎 Večeras se, na moje veliko zadovoljstvo, još jednu godinu zaredom družimo na Top Hillu gdje smo stvorili mnogo lijepih uspomena. Jedva čekam da vas vidim, a ovo veče želim da ucinim posebnim. ♥️ Dragi moji, riješila sam da prije početka večerašnje žurke, napravim Meet&Greet sa svima koji žele da se upoznamo i razmijenimo lijepu energiju prije nastupa! 🥰 Dakle, svi koji žele da se družimo prije zvaničnog početka mog nastupa, čekam večeras od ponoći do jedan (00h-01:00h), u bekstejdžu Top Hilla!Prijavite se u inbox zvanicog instagram profila Top Hilla. Vidimo se, da popričamo, zagrlimo se, pa da još jednom napravimo najbolju žurku u Crnoj Gori 🔥 Volim vas❤️ #fyp #fypシ゚ #foryou #foryoupage #mayaberovic #tophill #budva #balkan #music #viral #goviral ♬ original sound - Maya Berović

- Da li ste vi meni raspoloženi za jedno iznenađenje? Vi u Budvi i Crnoj Gori posebno... - počela je Maja sa osmehom.

- Večeras se, na moje veliko zadovoljstvo, još jednu godinu zaredom družimo na "Top Hill-u" gde smo stvorili mnogo lepih uspomena. Jedva čekam da vas vidim, a ovo veče želim da učinim posebnim - napisala je muzička zvezda, a onda otkrila o čemu se radi.

- Dragi moji, rešila sam da pre početka večerašnje žurke, napravim Meet & Greet sa svima koji žele da se upoznamo i razmenimo lepu energiju pre nastupa. Dakle, sve koji žele da se družimo pre zvaničnog početka mog nastupa, čekam večeras od ponoći do jedan (00h-01:00h), u bekstejdžu. Top Hill-a. Prijavite se u inboks zvaničnog Instagram profila Top Hill-a. Vidimo se, da popričamo, zagrlimo se, pa da još jednom napravimo najbolju žurku u Crnoj Gori. Volim vas - poručila je Maja putem Instagrama.

 

Ova objava je izazvala oduševljenje njenih fanova, koji će imati priliku da se lično upoznaju sa pevačicom i naprave nezaboravne uspomene pred njen nastup.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZORANA ARUNOVIĆ NIKADA EMOTIVNIJA Olimpijska šampionka u suzama: Mi smo Srbija, zemlja Olimpijskog šampiona