ZAMISLITE DA ODEM NA BOTOKS SA OVIM MOJIM OBRAZIMA: Zlata Petrović progovorila o estetskim intervencijama

Novosti onlajn

01. 08. 2024. u 21:55

IAKO su se brojne njene koleginice podvrgle estetskim zahvatima, pevačica Zlata Petrović tvrdi da to nije za nju.

ЗАМИСЛИТЕ ДА ОДЕМ НА БОТОКС СА ОВИМ МОЈИМ ОБРАЗИМА: Злата Петровић проговорила о естетским интервенцијама

Foto ATA Images

Ona je jednom prilikom otvoreno govorila o svom izgledu i otkrila zbog čega nikada ne bi uradila botoks ili neki sličan zahvat.

–Zamislite da odem na botoks sa ovim mojim obrazima, kako bi izgledala? Pa užasno! Meni to ne stoji inače bih stavila, ali nemam problem sa borama. Nikada nijednu iglicu i intervenciju imala. Ja samo poradim sa svojim mozgićem. Ako neko ima samopouzdanja to sam ja. Ja sam mala i dinamitna žena, može se tako reći – rekla je Zlata svojevremeno.

Foto ATA Images

Zlata je jedna od retkih koja ne pati od skupocenih brendova, pa se tako obuče za manje od 1000 dinara kao i svaka prosečna osoba u Srbiji.

–Sa malo para mogu divno i lepo da živim. Ja kod Kineza sebi kupim ove minđušice, ja presrećna. Svaka žena sa malo para može da se lepo obuče, ja i kozmetiku kupujem koja košta između 300 i 500 dinara. Ja čak ne idem ni kod kozmetičara, nemam potrebu – kazala je ona.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MORALA DA SE BORI SA MUŠKARCEM NA OLIMPIJADI?! Svet je u šoku kroz šta je prošla Italijanka, slomljen joj nos, a sportu - srce (VIDEO)