NE VALJA JESTI… Uz pomoć ove dijete Jelena Gavrilović je smršala šest kilograma

Novosti onlajn

03. 08. 2024. u 22:55

JELENA GAVRILOVIĆ dugi niz godina važi za jednu od najlepših i najzgodnijih srpskih glumica, a on njenom izgledu svi pričaju.

НЕ ВАЉА ЈЕСТИ… Уз помоћ ове дијете Јелена Гавриловић је смршала шест килограма

Foto: Instagram/jelenagavrilovicofficial

Ona je publiku osvojila svojom svestranošću, talentom i pojavom, podelila nam je svojevremeno tajnu svoje vitke figure koja ostavlja bez daha.

Foto Nebojša Babić

Popularna umetnica je oduvek vodila računa o zdravoj ishrani, a svoje recepte neretko podeli svojim pratiocima na Instagramu.

– Ishrana i treninzi. Volim zdrave namirnice. Trudim se da jedem namirnice organskog porekla, a izbegavam industrijski prerađene stvari. Volim i slatkiše i kada ih jedem, to je organsko ili domaće napravljeno. S vremena na vreme imam svoje režime detoksikacije. Najbolje je izbeći brašno, šećer i so. Nažalost, naučila sam da hleb nije naš prijatelj. Mislim da svako mora da pronađe ono što njemu odgovara. Ne valja jesti uveče posle 7,8 skoro ništa, treba piti puno tečnosti i izbaciti hleb. Samo te tri stvari ko god da pokuša da primeni skinuće u startu već 6 kilograma – rekla je Jelena za domaće medije.

Foto: V. Danilov

Na njenom meniju kako nam je otkrila su i voće i povrće, a sebi i svom partneru Dariju najviše voli da pripremi salate sa povrćem i ribom. Kako je jednom prilikom takođe izjavila za medije, Jelena nikada ne preskače doručak.

– Doručak je najvažniji obrok, a takođe sam od lekara i nutricionista naučila da je jako bitno koje namirnice jedemo u kom periodu dana. Pijem mnogo voćnih sokova, a tokom nedelje imam obavezno jedan dan koji zovem „džank dan“, kada jedem sve što poželim“- svojevremeno je ispričala glumica za magazin „Helou“.

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE?! Evo s kime košarkaši Srbije igraju u polufinalu Olimpijskih igara ako pobede Australiju!