GORI LETNJA EVROPSKA TURNEJA: "Tropiko bend" nikad jači, a oluje momcima nisu mogle ništa (FOTO)

D. Cakić

12. 08. 2024. u 11:04

OVA godina za Tropiko bend prilično je uzbudljiva, radna i turbulentna. Iako su godinama bili u medijskoj ilegali iz opravdanih razloga i isključivo se bavili samo nastupima, nakon objave novog albuma kockice su se poslagale i sve se vratilo na ona stara dobra vremena.

ГОРИ ЛЕТЊА ЕВРОПСКА ТУРНЕЈА: Тропико бенд никад јачи, а олује момцима нису могле ништа (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Pored neverovatnog hajpa koji su doživeli zbog šest novih pesama: "Moj Beograde", "Najlepša", "Namerno", "Gorim ja", "Oko plavo", "Nemoj da me štediš" i "Sve je moje", popularni leskovački sastav krenuo je u osvajanje letnje koncertne turneje po Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Nemačkoj, Švajcarskoj i drugim evropskim državama.

Foto: Privatna arhiva

Čak ni tropske vrućine, kao ni iznenadne kiše i oluje, nisu sprečile Tropiko bend da dostojanstveno nastupe iznesu do kraja na najboljem mogućem nivou. S druge strane, ni kratki zdravstveni problem pevača Aleksandra Cvetkovića nije sprečio održavanje istih.

Godinama pre kororonavirusa Tropiko bend važio je za najtraženiji, a njihovi koncerti bili su popunjeni do poslednjeg mesta.

U jednom trenutku oni su nestali, a kako godine prolaze neki se više nikada ne vrate tamo gde su nekada bili. Međutim, kod pop sastava totalno je drugačije jer su mesecima u jačem hajpu nego pre, što se može dokazati i po ovim snimcima sa letnjih koncerata.

BONUS VIDEO: Ceca pokazala kako vežba na graničnom prelazu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA U ŠOKU ZBOG SRBA! Mediji poručili Hrvati, dobro se držite za zid ili sjednite, a onda im saopštili ovo