POSLE REKORDNO RASPRODATOG LISINSKOG, ADI ŠOŠE SKORO RASPRODAO MTS DVORANU ZAKAZANU ZA 29. OKTOBAR

Promo

13. 08. 2024. u 12:00

VELIKO interesovanje već sada vlada za oktobarski koncert Adija Šošea, koji je skoro rasprodao mts Dvoranu, a ovo i ne čudi s obzirom na to da je za samo tri dana rasprodao koncert u Lisinskom u Hrvatskoj i zakazao još jedan datum.

ПОСЛЕ РЕКОРДНО РАСПРОДАТОГ ЛИСИНСКОГ, АДИ ШОШЕ СКОРО РАСПРОДАО МТС ДВОРАНУ ЗАКАЗАНУ ЗА 29. ОКТОБАР

Foto: Promo

Naime, mladi bosanskohercegovački muzičar će sa svojim AL Music bendom održati prvi solistički koncert u Beogradu, 29. oktobra u mts Dvorani.

Adi Šoše spada u jednog od najtalentovanijih i najtraženijih pevača nove generacije, a 2023. godine je upravo u mts Dvorani zablistao, osvojivši drugo mesto glasovima publike na Beogradskom proleću, izvodeći kompoziciju „Pusto ostrvo“. U riznicu svojih hitova upisao je i nedavni duet su Tonijem Cetinskim „Sve ili ništa“, ali i brojne nastupe širom regiona, gde ga publika uvek rado dočekuje.

U iščekivanju koncerta u kultnoj beogradskoj dvorani, Adi Šoše poručuje:

- Neizmerno je zadovoljstvo nastupati na mestu tradicije i renomea, kao što je nekadašnja Dvorana Doma sindikata, današnja mts Dvorana. Biće ovo novo iskustvo za mene i moj bend, kome se uveliko radujemo.

Foto: Promo

Pesme koje će izvoditi na koncertu u mts Dvorani su : „Nije lako biti ja“, „Šteta zar ne“, „Pusto ostrvo“, „Od jeseni do proljeća“ , „Ne dam te“, „Put do tebe“, „Zabranjena riječ“, „Najlepši cvijet“ i mnoge druge.

KARTE U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS I BLAGAJNI MTS DVORANE

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KULINARSKA UMETNOST: Put ka održivoj kulturi ishrane