DANAS IMA MILIONE, A NEKADA JOJ JE PARADAJZ BIO LUKSUZ: Emina Jahović se prisetila teškog detinjstva - "Mama je zamrzavala jogurt"

Novosti onlajn

20. 08. 2024. u 23:35

EMINA JAHOVIĆ danas važi za jednu od najbogatijih pevačica sa ovih prostora, živi okružena luksuzom, ima milione koje je zaradila višedecenijskim estradnim radom i kroz svoj kozmetički brend, ali nekada nije bilo tako.

ДАНАС ИМА МИЛИОНЕ, А НЕКАДА ЈОЈ ЈЕ ПАРАДАЈЗ БИО ЛУКСУЗ: Емина Јаховић се присетила тешког детињства - Мама је замрзавала јогурт

Foto: Novosti

Dok je odrastala u Novom Pazaru u lekarskoj porodici, nije mogla da ima sve ono što je želela. O tome je svojevremeno i javno pričala.

Foto: ATA images

- Otac i majka nisu imali neko nasledstvo iza sebe, a kao lekari nisu svrstavani u bogate i imućne. Sećam se, kada su manje-više svi ljudi u Srbiji živeli teško, da nam je, recimo i paradajz bio luksuz. Gledala bih tako, kao dete, u nekim situacijama komšije kako ga jedu. Kinder-jaje, gumene bombone i čokolade koje pucketaju u ustima… Sve to mi je bilo nedostižno u detinjstvu. U vremenima previranja i ratova, moja mama je stavljala u zamrzivač mleko i jogurt, koje nismo smeli da diramo, već smo čuvali za crna vremena. A bila sam prava devojčica, obožavala sam sjajne haljinice, koje sam nasleđivala od svoje starije sestre… Zato sada, kada imam, nikada se ne rasipam. Volim da kupim, ali samo ono što ću da nosim, nemam hirove - rekla je Emina tada i istakla da sebe ne vidi uvek na sceni.

Foto: Novosti

- Moja ljubav je pisanje pesama i pravljenje kompozicija. Ne planiram inače da sa četrdeset godina budem i dalje na sceni. Radiću produkciju i muziku - rekla je ona.

Emina živi u Turskoj, razvela se od tamošnjeg pevača Mustafe Sandala sa kojim ima dva sina.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKADA NIJE SLAVIO ROĐENDAN: Život Dragana Nikolića je obeležila velika tragedija koja se desila na taj dan