ONA JE SUPERSTAR, ZADIVILA JE PUBLIKU SPEKTAKLOM: Američki mediji oduševljeni koncertom Milice Pavlović (FOTO)

Dušan Cakić

21. 08. 2024. u 21:25

REGIONALNA mlada muzička zvezda Milica Pavlović je pre dva meseca održala još jedan koncert u okviru turneje “Lav” u Areni Zagreb, a da je reč o svektaklu svetskih razmera stiže i potvrda direktno iz Amerike.

ОНА ЈЕ СУПЕРСТАР, ЗАДИВИЛА ЈЕ ПУБЛИКУ СПЕКТАКЛОМ: Амерички медији одушевљени концертом Милице Павловић (ФОТО)

Foto: Benny Gaši

Publika u Areni je još te noći Pavlovićevu nagradila gromoglaznim aplauzom i ovacijama koje su trajale nekoliko minuta, budući da ih je raspametila neverovatnim audio-vizualnim spektaklom koji sem muzike uključuje i koreografije, scenografiju, multimedije, pirotehniku i neverovatnu rasvetu i svetlosne efekte.

Foto: Benny Gaši

Kompletan region je brujao o ovom koncertu, a da se dobar glas daleko čuje potvrdilo se i na ovom primeru jer su američki magazini “TPI” i “Design Online” objavili detaljne izveštaje o koncertu naše pevačice i izrazili divljenje za šou koji ke priredila publici u ovom delu Evrope. Američki magazini Milicu Pavlović nazivaju superstarom sa ovih prostora, te navode “da je publika bila zadivljena u svakoj sekundi njenog koncerta”.

Foto: Benny Gaši

Sem priznanja kompletnom timu koji je realizovao šou, oni su kontaktirali i Svena Kučinića, koji je radio kompletnu rasvetu koncerta jer su želeli da saznaju kako je šou realizovan i funkcionisao.

- Izuzetno sam ponosna što je koncert u Zagrebu imao ovako ogroman odjek i naravno da je veliko priznanje, za moju kompletnu ekipu i mene, da upravo naš koncert poslužio kao primer velikog spektakla u ovom delu Evrope. Mnogo smo radili na tome da publika u ta tri sata doživi nešto posebno i mislim da rezultati govore više od svega što bih ja mogla da kažem - poručila je Milica za "Večernje novosti".

Foto: Benny Gaši

Koncertna turneja “Lav” se nastavlja već za dva i po meseca, pa će šou koji je odjeknuo i u svetu kao neverovatan spektakl moći da vidi i publika širom regiona - 9. novembra u Rijeci, 15. novembra u Banjaluci, 14. februara u Skoplju i 8. marta u Sarajevu.

Foto: Benny Gaši

Linkovi do američkih medija:

https://www.livedesignonline.com/news/robe-rig-stunning-milica-pavlovic-show-zagreb

https://www.tpimagazine.com/robe-in-the-rig-for-milica-pavlovic-show/

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEVEROVATNA NENORMALNOST U AFERI JANIK SINER! Čuveni teniser ukazuje na potpuno ludilo u doping slučaju najbolje rangiranog tenisera sveta