BIVŠI MUŽ DŽENIFER ENISTON, DŽASTIN TERU, SE PONOVO ŽENI? Verenički prsten blještao na crvenom tepihu

Bojana Jovanović

29. 08. 2024. u 17:49

Crvenim tepihom filmskog festivala u Veneciji juče je prošetao zaljubljeni par u belom, a zbog jednog upečatljivog detalja od tada se o njima šire glasine. Reč je o glumcu Džastinu Teruu (53), bivšem mužu Dženifer Eniston, i njegovoj 30-godišnjoj devojci iz iste branše, Nikol Brajdon Blum. Pitate se šta je, osim ne toliko primetne razlike u godinama, ono što je svima upalo u oči i o čemu se „šuška“?

БИВШИ МУЖ ЏЕНИФЕР ЕНИСТОН, ЏАСТИН ТЕРУ, СЕ ПОНОВО ЖЕНИ? Веренички прстен бљештао на црвеном тепиху

Foto: Profimedia

Veliki, svetlucavi prsten koji je Nikol nosila na domalom prstu leve ruke, upravo onom koji je „rezervisan“ za verenički.

Dok su pozirali u šik odevnim kombinacijama, kojima je dominirala bela boja, ističući besprekornu građu golupčića, sve oči bile su uprte u prsten. Radoznalci su odmah počeli da nagađaju o veridbi, tim pre zato što se pomenuti par retko pojavljuje zajedno u javnosti, iako su zajedno od februara 2023. Potencijalni budući mladoženja svetsku slavu stekao je (nosećom) ulogom Kevina Garvija u američkoj seriji „Ostavljeni“, dok dve decenije i kusur mlađa Nikol pažnju je skrenula na sebe ulogama u serijama „Pozlaćeno doba“ i „Red i zakon“. Inače, ona ističe da voli da putuje i druži se sa ćerkom Meril Strip, Luisom Džejkobson, koja je odnedavno u ljubavnoj vezi sa devojkom...

Ako se setimo da se Teru sa Dženifer Eniston venčao tajno, 2015 (i razveo javno, tri godine kasnije), možda je stilski „uparenim“ pojavljivanjem na Mostri želeo da nam nagovesti skoru svadbu sa Nikol. Vreme će pokazati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

30 MUŠKARACA OTIŠLO DA RADI U NEMAČKU, KAD SU SE VRATILI ŽENE DOBILE RAK GRLIĆA MATERICE: Doktor iz Fronta ispričao hit priču (VIDEO)