ZA OVAJ VELIKI MOMENAT U MOM ŽIVOTU: Milica Pavlović poklonom raspametila Kraljicu parade (FOTO)

Dušan Cakić

09. 09. 2024. u 16:35

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović oduvek je u prvi plan isticala da je borac za ravnopravnost i nikada nije bila suzdržana kada je u pitanju LGBT populacija.

ЗА ОВАЈ ВЕЛИКИ МОМЕНАТ У МОМ ЖИВОТУ: Милица Павловић поклоном распаметила Краљицу параде (ФОТО)

Foto: Mina Dishlenkovich

Pre dve godine je bila specijalni gost na proslavi rođendana jednog beogradakog gej kluba, a sada je svojim potezom ponovo dala podršku nedavno održanom Prajdu u srpskoj prestonici.

Foto: Printskrin Instagram/sunnoka

Naime, Milica je saznala da ovogodišnja kraljica Prajda, Sunoka, ima u planu da izvede njen hit pred učesnicima manifestacije, pa je rešila da je iznenadi i podrži na vrlo jedinstven način - poslala joj je svoj originalni kostim u kome je izvela Meddly performans sa albuma “Lav”.

Sunoku je ovaj gest raspametio, pa se javno zahvalila Milici na ovakvoj podršci.

Foto: Printskrin Instagram/sunnoka

- Jedno veliko hvala dugujem Milici koja me je beskrajno iznenadila divnim gestom. Ona je moja omiljena pevačica i već godinama je bezuslovno volim i podržavam. Bila mi je velika čast da baš za ovaj veliki momenat u mom životu ponesem njen kostim. Oduvek se divim njenom radu i požrtvovanosti kao i ljubavi koju pruža svojom fanovima - napisala je oduševljena Sunnoka na društvenim mrežama.

Sunnokin nastup kao kraljice Prajda u kostimu Milice Pavlović postao je viralan na društvenim mrežama, a pevačicin gest je pozdravljen kao lep način da se pruži podrška.

 

BONUS VIDEO:

JUG I ISTOK SRBIJE SU MOJE DVORIŠTE I KOMŠILUK: Željko Vasić izazvao lavinu emocija na Roštiljijadi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TEMELJ ZA MEĐUSOBNO RAZUMEVANJE I MIR: Pismenost je osnovno ljudsko pravo, a ne privilegija