ACA LUKAS MI JE GOVORIO ŠTA DA RADIM: Zvezda Granda za malo da padne u nesvest usred takmičenja

Novosti onlajn

17. 09. 2024. u 21:35

DADI REDžIĆ bio je potpuni amater kada se prvi put pojavio u „Zvezdama Granda“, ali je uspeo da pobedi sopstvene strahove i olako stigne skoro finala, ipak, malo ko zna sa kakvom tremom se susretao.

АЦА ЛУКАС МИ ЈЕ ГОВОРИО ШТА ДА РАДИМ: Звезда Гранда за мало да падне у несвест усред такмичења

Foto: ATA images/A.A.

U jedanaestoj sezoni najgledanijeg takmičenja žiri mu je prognozirao veliki uspeh, a iza prvog nastupa ovog talentovanog dečka iz Bihaća krrije se trema koja ga je za malo koštala ispadanja, budući da je jedva izašao na scenu.

Danas se treme sa početka karijere priseća kroz osmeh, mada priznaje da mu u tom trenutku uopšte nije bilo svejedno, jer je kao amater pevao pred velikanima naše muzike koji su tada bili u žiirju.

-Sad kad pogledam svoje učešće ‘Zvezde Granda’ su mi puno donele, pre svega tu je ogromno iskustvo koje sam stekao zahvaljujući tome što sam pevao pred zvezdama koje su činile žiri. Samo prijavljivanje je bio veliki uspeh za mene, jer nikad do tad nisam osetio veliku scenu kakvu ima ovo takmičenje. Sam studio, scena sve je izgledalo fascinantno za mene– priseća se nekadašnji takmičar kom je tada malo falilo da padne u nesvest od uzbuđenja.

Kako je istakao, trema je bila očekivana.

-To je normalno jer se nikad do tad nisam takmičio. Taj prvi krug mi je bio najgori što se tiče treme, malo je falilo da se srušim (smeh). Iz kruga u krug sve je bilo bolje, trema je polako nestajala– rekao je Dadi i osvrnuo se na komentare koje je od žirija dobijao u takmičenju.

-Nisam imao mnogo negativnih komentara, a najviše sam se bojao Marijinog i Bosančevog komentara jer njih najviše uvažavam. A najbolje komentare i vetar u leđa mi je davao Aca Lukas. On mi je u par krugova govorio šta da radim, šta da pevam, tačnije pitao sam ga posle svake emisije. On mi je dao baš puno saveta i na tome sam mu zahvalan– istakao je pevač.

Učešće u „Zvezdama Granda“ mu je mnogo značilo da se oslobodi svih strahova, a danas hrabro korača ka vrhu estrade.

-Marljivo sam radio posle ‘Zvezda Granda’, usvojio sam sve što su mi pričali i nadam se da sam na dobrom putu. Evo, koliko za par dana daćete svoj sud kada budem objavio novu pesmu. Sve je spremno-rekao je Dadi.

(GRAND)

BONUS VIDEO:

U SLAVU MUZIKE I LjUBAVI: "Zana" o karijeri dugoj četiri decenije, kruni uspeha i o "Roštiljijadi"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA REAKCIJA! Miloš Biković obavestio Ruse, a oni ovako reagovali na to što je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio