PORODILA SE NADICA ADEMOV: Nakon ćerke Meline stigao je sin, koji je dobio ime sa snažnom simbolikom

Novosti onlajn

01. 10. 2024. u 22:05

MANjE od godinu dana bilo je dovoljno da neopisiva sreća dva puta uđe u dom Nadice Ademov, koja se danas porodila i na svet donela zdravog dečaka.

ПОРОДИЛА СЕ НАДИЦА АДЕМОВ: Након ћерке Мелине стигао је син, који је добио име са снажном симболиком

Foto: Goran Jovanović

Porođaj je došao u 37 nedelji u privatnoj klinici, sve je proteklo u najboljem redu, mama i beba se osećaju dobro a tata Damir je van sebe od radosti.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Kako i ne bi bio kada je nešto više od 11 meseci posle princeze Meline, niihova porodica bogatija za dečaka, koji je na rođenju dobio najviše ocene.

Foto: Zoran Kuzmanović Munja

Srećni roditelji odabrali su za svog naslednika ime Amel, pokazujući još jednom da veliku pažnju obraćaju na to da im deca imaju imena sa velikom simbolikom, pošto Amel ima poreklo iz arapskog jezika, i znači želja, nada, cilj, ali i rad, aktivnost i delo.

 

(KURIR)

BONUS VIDEO:

OČEV BLAGOSLOV ME ODVEO NA PUT UMETNOSTI | "Novosti" intervju | Ilda Šaulić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

NIJE PROBLEM KAD MLADI IGRAČI POGREŠE, PROBLEM JE KAD TO URADE ISKUSNI! Vladan Milojević nakon poraza Zvezde od Intera u Ligi šampiona