OPSADNO STANJE U BANJA LUCI: Milica Pavlović blokirala grad, a u Beograd se vratila u modricama (FOTO)

Dušan Cakić

17. 10. 2024. u 23:35

REGIONALNA muzička zvezda Milica Pavlović početak nedelje je provela u Banja Luci, gde je otišla povodom promocije koncerta u okviru turneje “Lav”, a koji je zakazan za 15. novembar.

ОПСАДНО СТАЊЕ У БАЊА ЛУЦИ: Милица Павловић блокирала град, а у Београд се вратила у модрицама (ФОТО)

Foto: Nikola Radišić

Milica je provela dva dana u Banja Luci, a koliko je ova poseta bila turbulentna imali su prilike da vide i svi koji je prate na društvenim mrežama.

Foto: Nikola Radišić

Muzička zvezda se prvo družila sa svojim fanovima u okviru “Meet and greet-a”, da bi zatim prošetala i novim veštačkim jezerom koje je trenutno jedna od atrakcija pomenutog grada.

Pravi haos je nastao kada je odlučila da poseti “Luna park” u ovom gradu, gde je sa svojom ekipom vozila autiće. Domaćini su je prepoznali, pa su odmah krenuli da se vrte njeni hitovi poput pesama “Kučketina”, “Šećeru”, “Provereno”, “Ona nosi Pradu”, dok su posetioci parka bili u neverici da mogu da se “vozaju” zajedno sa njim.

Foto: Nikola Radišić

Ona ne vozi auto, pa je bilo zanimljivo videti je u ovoj ulozi, a da je bilo turbulentno potvrđuje i to sto je od silnih vožnji i “sudara” na kraju dobila i modrice na telu.

Dan kasnije imala je zakazanu press konferenciju, koja se vrlo brzo pretvorila u druženje sa građanima ovog grada, jer kad su je videli na trgu svi su poželeli da imaju uspomenu i zajedničku sliku.

Foto: Nikola Radišić

Pavlovićeva je bila nasmejana i veoma lepo raspoložena, pa joj nije bilo teško da pozira na trgu gotovo dva sata i slika se sa više od hiljadu ljudi.

Nakon toga je posetila dvoranu “Borik” i obećala da publiku u Banja Luci očekuje zaista veliki spektakl 15. novembra, te da će ih pored koreografija, kostima, vizuelnih efekata dodatno oduševiti i gosti koje je odabrala za ovaj koncert.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ONI SU OTROVANI: Otac Saleta i Dejana Matića prvi put govorio o tome kako su izgubili vid