POSLE DVE GODINE JE REKLA "DA": Ova lepotica je zavela "Zvezdu Granda"

Novosti onlajn

28. 10. 2024. u 20:50

NEKADAŠNjI učesnik „Zvezda Granda“, Dadi Redžić je posle dve godine zabavljanja sa svojom lepšom polovinom stao na ludi kamen.

ПОСЛЕ ДВЕ ГОДИНЕ ЈЕ РЕКЛА ДА: Ова лепотица је завела Звезду Гранда

Foto: ATA images/A.A.

Pevač priznaje da je prvo na svojoj sadašnjoj supruzi primetio oči i da ga je time osvojila, jer kako Dadi kaže, oči nikad ne stare.

 

O svojoj supruzi govori uvek sa poštovanjem pomalo krijući svoju privatnost, ali nam je ipak otkrio da je na venčanju bilo oko 200 zvanica.

Svadbeno veselje organizovao je u Bosni, a pesma za prvi ples bila je od Sergeja Ćetkovića “Ljubav“ jer upravo ona opisuje njihovu povezanost.

 

Pre nego što je oženio sadašnju suprugu, njihova veza bila je na daljinu, budući da je odlučio da se iz Bosne preseli u Nemačku.

-Prvo sam ja napustio u nadi za bolje sutra, bio je to pretežak period za vezu na daljinu. S obzirom da je bila korona nije bilo moguće putovati toliko često, pa smo kao i svi bili prinuđeni da komuniciramo preko društvenih mreža i onlajn. Nakon što smo se izborili s tom preprekom, odlučili smo se na venčani čin posle dve godine zabavaljanja -rekao je Dadi.

Za nekadašnjeg učesnika serijala „Zvezde Granda“ govore da je naslednik Dženana Lončarevića kako zbog izbora muzike koji preferira da snima, tako i zbog toga što voli svoj privatni život da drži što dalje od očiju javnosti.

 

Mnoge je osvojio u takmičenju svojim vokalom, ali i skromnošću koju su primetili članovi žirija, ali i publika. I dok su mnogi ovom pevaču predviđali muzičku karijeru, on se odlučio na korak koji niko nije mogao da nasluti.

– Morao sam da odem, da sam imao izbor da ostanem u Bihaću, ostao bih. U Nemačkoj se bavim nekim drugim poslom, ali ljubav prema muzici je uvek prisutna, zato sam i snimio pesmu „Nekad me dozivaš“ i nadam se da će se dopasti publici. Sada treba da objavim još jednu pesmu koju potpisuje Bane Opačić – rekao je Ahmed i dodao da ne planira sada da stane i da je muzika njegova velika ljubav kojoj sada planira još više da se posveti.

 

(GRAND)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BOBI DOMINIRAO PRED PARTIZAN: Marjanović najbolji u pobedi Fenerbahčea