"GRESI ĆE BITI SAMO MOJI": Ceca Ražnatović citirala na "Instagramu" pesnika Duška Trifunovića

M. Ć.

19. 10. 2020. u 09:30

FOLK zvezda Svetlana Ceca Ražnatović mnoge je iznenadila emotivnim postom na "Instagramu", objavljujući stihove Duška Trifunovića.

ГРЕСИ ЋЕ БИТИ САМО МОЈИ: Цеца Ражнатовић цитирала на Инстаграму песника Душка Трифуновића

Foto ATA Images

Popularna pevačica prenela je reči koje su je, očigledno, baš pogodile:

- Grešio sam mnogo, i sad mi je žao i što nisam više, i što nisam luđe jer, samo će gresi, kada budem pao, biti samo moji - sve je drugo tuđe. Grešio sam mnogo, učio da stradam, leteo sam iznad vaše mere stroge, grešio sam, jesam, i još ću, bar se nadam svojim divnim grehom da usrećim mnoge.

Foto Tanjug

Pored stihova, Ceca je kratko napisala "Sjajni Duško Trifunović". Njeni obožavaoci su pokazali da su i njih ovi stihovi proslavljenog pesnika dirnuli. Između ostalog, osvanuo je i ovaj komentar:

- Svi sveci i svetice, draga naša Ceco, jedino si ti najgrešnija osoba u Srbiji. Više mi je preko glave takvih, nazovimo, moralista koji samo gledaju šta drugi rade. Neka si ti nama živa i zdrava, a svako neka nosi svoj krst.

Cecini pratioci su napisali i da je "greh okej, ako nikog nismo ugrozili zbog istog", kao i da je sada "trend da se greši". Ujedno su lepe reči nanizali o Dušku koji je ostavio značajan trag i kao tekstopisac velikih hitova - doduše, u roku i popu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)