OGLASILA SE CECA NAKON NAVODA O RASKIDU: Folk zvezda otkrila da li je i dalje u vezi sa Srejovićem

Novosti online

24. 02. 2021. u 22:22

NAKON što je primećeno da na Instagram profilu folk zvezde Cece Ražnatović više nema slika sa dečkom Bogdanom Srejovićem, sa kojim je u vezi od januara, podigla se velika prašina sa pitanjem da li je došlo do raskida.

ОГЛАСИЛА СЕ ЦЕЦА НАКОН НАВОДА О РАСКИДУ: Фолк звезда открила да ли је и даље у вези са Срејовићем

Foto: Printskrin

Pevačica se nakon toga oglasila na Instagramu, tačnije na storiju na svom profilu, i navela da to nije tačno.

Podsetimo, u pitanju su dve zajedničke fotografije Cece i Bogdana nastale pre dvadesetak dana, na kojima je muzička zvezda pozirala s 9 godina mlađim biznismenom na kvadu.

Te slike se više ne nalaze na pevačicinom profilu, ali na Bogdanovom je i dalje njihova zajednička, sa nasmejanom Cecom tokom ručka sa prijateljima. 

Kako bilo, ljubav cveta i dalje, sada više nema dileme!

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (1)

GINEM, USTAJEM, BORIM SE - TO JE SVE ŽIVOT: Andrija Milošević je naučio da mora biti ratnik da bi opstao u današnjem svetu (VIDEO)