Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je od Engleske na startu EURO 2024, ali konačan rezultat, 0:1, samo delimično otkriva koliko su teško Englezi pobedili Srbe u meču u kojima su "otpisani" i te kako pokazali zube vicešampionu Evrope.

Neko iz mase

16.06.2024. 20:00

Ako su čini mi se 2016. izgubili 7:0 od engleske ne znam šta se promijenilo isti igrači, isti tempo, isto sve ništa nema bolje i naprednije jedino neko čudo da se desi pa dobiju turbo u guici ali sumnjam žao mi je svih navijača što očekuju nešto kao i ja ali oni su babe, još malo pa će i sa štapovima da igraju nema više igrača kao nekada da se žrtvuju i daju zadnji gram snage za pobjedu ili bar izjednačenje.

Kole

16.06.2024. 21:58

Povreda mog komše je možda i dobra stvar. Mladenović je u boljoj formi. Loš početak, strah ili preveliki respekt. Sasvim solidna igra na sredini, ali bez završnog pasa. Mora Tadić u igru da poveže linije tima. Englezi nas podcenili, igraju sramno i bezobrazno kao da je trening. Na nama je da ih otreznimo... Mislim da možemo do boda.

Molba

16.06.2024. 22:31

Molim Vučića da uzme da trenira fudbalere i da ih dovede u red, da se ne blamiraju i da ne budu iskompleksirani gde god i sa kim god igraju. Da li smo mi, pod decenijskim mrcvarenjem već stekli kompleks niže vrednosti pa smo poslovično stegnuti i preplašeni i da li je to izlečivo?

Nenad

16.06.2024. 23:07

Protiv Austrije pre 10 dana isti početak kao i protiv Engleske. Onda smo se probudili i to je na nešto ličilo. Danas smo od početka igrali sa 10 igrača iza linije od lopte. Primili gol i onda stidljivo počeli da podižemo prema njima odbrambenu liniju. U drugom poluvremenu smo bili čak i bolji. Možda bi trebalo odmah od početka da igramo tako! Nadam se da će onaj ** trener sa primeti gde su mu taktičke greske. Ako budemo igrali protiv Danske i Slivenije kao sto smo igrali drugo poluvreme protiv Engleske , možemo nešto i da tražimo. U suprotnom bolje je da spakuju kofere i da se vrate kući

resavac

17.06.2024. 06:46

Ja sam gledao dok je odnos poseda lopte bio 70 na prema 30 za Engleze.Prestao sam da gledam,jer sam se umorio od nekoliko sidrasa,koji su,ni sami neznaju kako,uspeli da prepesace par stotina metara.Neka bude i neki kilometar,castim!Danas je ionako veliki Praznik,i nista ne valja da se uzima u ruke,stavlja u usta,pere kosa,umiva i ceslja,ne potrazuju pare od duznika,ne pipa svalerka...Svaki put,kada se zaokruzi Hiljadu godina Ponedeljka,Oni koji u njega veruju,trebali bi da ispostuju ove obicaje.I Djovani Trpatoni bi nam pozavideo na bunkeru i betonu!Sada kada procitah rezultat,jasno mi je da smo jos i dobro prosli!Kako smo se nadali,dobro smo se udali!Da budem iskren,njima je bilo dovoljno,nasa bruka je minimalizovana,i stvar je u redu!Ako bi me hteo da poslusa,pre nego sto ga lincujete,neka sef posalje Duzana Vlahovica na zasluzeni odmor.Mitrovica na potpuno mirovanje,i neka uvede treci tim nase zemlje u igru,ako je ikako moguce?Neka sa sobom ubuduce,ma gde trener bio,ljude,momke koji ce imati volju da trce bre!da izgaraju na terenu,sve dok traje utakmica!Cekas protivnika da ti dodje na tridesetak metara od gola,i tu ga napadas?Vidi selektor da tamo po desnoj strani,Englez prolazi uz duzno postovanje naseg igraca,kao i da nasega nema!Jedanput,dvaput,triput...Svaki put!...Ja to jos nisam video,da se ljudi lepo rasporede,i cekaju sta ce protivnik da uradi!Ja cudniju igru nase reprezentacije nisam video!Mozda su se nasi momci smesili,nije iskljuceno!Ja zube nisam video!I na kraju,lako ili teskodobijena utakmica je apsolutno relativna stavka!Pobeda se broji!Mi smo gledali i nase krvi mlade ljude,kako do kraja izgaraju za tudje zemlje i pod tudjim zastavama.Primer Slovenije.Zasto nasi momci to ne rade za svoju zemlju i svoju zastavu,za mene ce ostati tajna...Koga su to oni odusevili,ostace Vasa tajna....

Djoka

17.06.2024. 08:12

Srbija nije izneverila. Bolji tim uvek ne pobedjuje. Lepo je bilo cuti navijanje Srbija Kosovo. Lepo je kad srbijanci podrzavaju drzavu Kosovo. Idemo Srbija do finala a onda sta bog da!!!

Bane

17.06.2024. 08:46

Kada izgubimo svi kritikujemo, naravno i ja.Ja bih rekao da je prvo poluvreme bilo Flop a drugo nije Top ali bolje.Kosticu je Saka 4-5 puta utrcavao iza ledja a tu je trener trebao posle drugog puta da mu kaze kako da stoji. Kod gola takodje I usto se okrece duzom putanjom a deluje mi I polako.Mislim da je bilo bolje kada se povredio.Moje misljenje je da je trebao Tadic poceti. Sta Vi treneru mislite da je neko vas izostavio iz prve postave pre 20 i nesto godina,sta bi ste rekli(ovaj trener je lud Jel tako) mozak ekipe idobar tehnicar ali eto neki vide drugacije.Po meni bolje da je Mitrovic Bio na klupi jer lako je davati golove u azijskoj ligi. On bi vise koristio u drugom poluvremenu. I Jo’s na kraju neko je rekao otisli smo po tri boda, onda se negde podbacilo da niste dobili nista. Svi idu da uzmu 3 boda a bodovi se uzimaju na protivnickoj polovini I pred njihovim golom.Srecno