"SRBI SU SE PROMENILI!" Zvezda Slovenije otkrila "prljave stvari" iz meča sa Srbijom na EURO 2024

Novosti online

22. 06. 2024. u 22:50

FUDBALERI Srbije i Slovenije sastali su se u drugom kolu Evropskog prvenstva. Duel je završen rezultatom 1:1, a "orlovi" su do boda došli u samoj završnici. Nakon meča Benjamin Šeško je za tamošnje medije otkrio neke detalje koji nisu mogli da se vide u prenosu.

СРБИ СУ СЕ ПРОМЕНИЛИ! Звезда Словеније открила прљаве ствари из меча са Србијом на ЕУРО 2024

Foto: Profimedia

Upitan je Šeško od strane novinara kakva je bila reakcija srpskih igrača na terenu posle ove drame? Da li se sve završilo kako treba uprkos jakim emocijama – baš na način na koji je i počelo, korektno među navijačima. 

- Mogli ste i sami da vidite da su stvari počele da se menjaju pred sam kraj. Oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju što pre da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu - kazao je on, a preneo portal "Ekipa24". 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Slovenci imaju dva boda, pa bi i remi iz meča sa Englezima mogao da znači narednu rundu za njih, dok naš tim čekaju Danci.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)