"ORLOVI" TREBA DA SE PRIPAZE: Selektor Danske dao vrlo čudnu izjavu pred meč sa Srbijom na EURO 2024

Novosti online

23. 06. 2024. u 13:43

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće u utorak od 21 čas odlučjući meč na Evropskom prvenstvu za prolaz u nokaut fazu protiv selekcije Danske, a selektor skandinavske ekipe Kasper Hjulmand održao je vrlo zanimljivu konferenciju.

ОРЛОВИ ТРЕБА ДА СЕ ПРИПАЗЕ: Селектор Данске дао врло чудну изјаву пред меч са Србијом на ЕУРО 2024

FOTO: Tanjug/AP

Reprezentacija Danske odgirala je veoma dobar meč protiv Engleske u drugom meču grupe C, ali i pored toga ima samo dva boda i ne sme da doživi poraz ukoliko želi u narednu fazu. Međutim njihov selektor pokušava da skine pritisak sa svojih fudbalera, rekavši da za njega fijasko ne postoji u sportu.

 - Nikada nisam smatrao da postoji fijasko u sportu. Za mene to ne postoji. Porazi su koraci ka postizanju najboljeg mogućeg rezultata. Ali nazvati ovo fijaskom nije pravi pristup. Ne razmišljam o tome više, jer očekujem da pobedimo, prođemo dalje i slavimo - rekao je Hjulmand.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

On je pokušao da se opravda pred novinarima da nije pesimističan već samo želi da se skine nepotreban pritisak sa njegovih fudbalera.

- Važno je da je to istaknuto, jer je tačno da nije dovoljno ako ne napredujemo. Bojim se da me ljudi ne shvate pogrešno misleći da se zadovoljavam i da je u redu ako ispadnemo. Naravno da nije. Moramo pobediti i moramo proći dalje - poručio je Danac.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Podsetimo, Danska posle dva meča ima dva boda, dok Srbija ima jedan. "Orlovima" odgovara pobeda, mada ukoliko se poklope rezultati i u drugim grupama, moguće je da Srbija prođe dalje i sa remijem, dok bi Danci i sa nerešenim ishodom bili u solidnoj poziciji da prođu dalje sa trećeg mesta.

BONUS VIDEO: DAN POSLE: Pola tima Srbije izašlo na trening posle remija sa Slovenijom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd