"NE ŽIVIM JA OD OVOG POSLA!" Dragan Stojković Piksi se ne plaši otkaza, a evo šta je rekao o pobuni fudbalera

Novosti online

27. 06. 2024. u 07:02

NIJE Dragan Stojković Piksi uspeo ni na drugom velikom takmičenju. Promenio je stil igre, od lepršavog fudbala u Kataru, gde smo igrali na gol više i nismo se proslavili, sada smo opalili bunkericu 270 minuta i opet veliko ništa.

НЕ ЖИВИМ ЈА ОД ОВОГ ПОСЛА! Драган Стојковић Пикси се не плаши отказа, а ево шта је рекао о побуни фудбалера

FOTO: I. Marinković

Ali... Peta Zvezdina zvezda jeste krivac, mada sigurno nije jedina, odnos pojedinaca prema nacionalnom timu je blagi užas, pa se već i pre nego što su sletili u Beograd pojavila informacija da pojedinci neće igrati dok je Piksi selektor.

To je bilo i jedno od pitanja novinara na aerodromu Nikola Tesla upućeno Stojkoviću.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

- Razumem nezadovoljstvo, razumem frustraciju. Ako je neko nezadovoljan, prvo sam ja nezadovoljan. To kako se ja osećam u duši to je moja privatna stvar. Nikoga ne treba da interesuje. Ne postoji tragedija, zapamtite! U sportu ne postoji tragedija. Ne postoje fijaska i debakli. Debakl je kad te neko dobije 7:0 i kad pijančiš po Augzburgu i Minhenu i kad se tučeš na treningu. To su stvari gde treba da budemo kritikovani, a toga nije bilo - naglasio je Piksi i onda prebacio lopticu u dvorište nezadovoljnih fudbalera.

- Pa to pitaj njih, čoveče. To kad vidim zvaničnu izjavu, te informacije i dezinformacije neću da komentarišem. Pravite probleme gde ih nema. Ja razumem medije, ovo je idealna prilika. Čekali ste neuspeh, izvolite, udarajte, pljujte, vređajte... Čekali ste svi, nemoj da se lažemo. Negativne stvari donose tu neku lošu vrstu interesovanja - poručio je selektor.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Pitanje je samo koliko još dugo će Stojković imati prefiks selektor.

- Vidite, ja volim svoju zemlju zaista. Ali vidite, ne držim se ja kao pijan plota. Niti ja živim od ovog posla... Volim da radim za svoju zemlju, volim da pomažem. Zvali su me pre tri godine kada su bili problemi, pa sam ih rešio. Bez ispaljenog metka. Korak po korak - zaključio je Piksi.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (24)

NOVAK ĐOKOVIĆ JE TENISKI ZLIKOVAC: Iznenađujuće reči DŽona Mekinroa, ovo je rekao o Nadalu i Federeru