NIJE Dragan Stojković Piksi uspeo ni na drugom velikom takmičenju. Promenio je stil igre, od lepršavog fudbala u Kataru, gde smo igrali na gol više i nismo se proslavili, sada smo opalili bunkericu 270 minuta i opet veliko ništa.

Komentari (24)

Mita

27.06.2024. 07:25

Da je bilo loše , jeste ! A što se tiče Piksija , pa on je njih poslao na teren , znači oni su znali šta da rade , jer nisu deca da bi im on to rekao , a što su mitiljavo igrali nije trener kriv , ili bi trebao on mesto njih da igra ! Ne branim nikog , jer svako snosi svoju odgovornost , ali "mitiljavo" igrači najviše !!

pejapeja

27.06.2024. 07:31

Trener nije problem vec igraci. Nemaju sigurnost da u svakom trenutku krenu sa loptom pravo u protivnika, oslobadjaju se lopte uvek vracajuci u nazad a kamoli dodavanja sa maskama koje samo nasi razumeju. Dobar nam napad ali ne iskoriscen i dobra dva igraca u odbrani i nista vise.Normalno da Stojkovic ima napadacku igru ali ko to da izvede.Najveci dobitak je sto na miru mogu da uzivam u lepoj igri i sto nemoram da slusam Acu sa recitacijama, neprekidnim brbljanjem i podacima cija tetka ima kracu nogu i kad u Berlinu djubretari skupljaju kante.

Stojan

27.06.2024. 07:48

Ta njegova izjava sve govori" ne zivim ja od ...." ! Nije ga trebalo uopste postaviti na to mesto. On je mozda igrao dobro nekad,ali trenera na tako odgovornom mestu treba da krase, Prvo, licna motivacija Sposobnost da pripremi fizicki,takticki i psiholoski igrace Da im razvije jedinstveni duh zajednistva Da bude blizak i poznaje ih u dusu Da uspesno snimi protivnike i pripremi svoje igrace za taktiku igre Da je autoritativan i da igraci veruju i da su odani Da minimizira propuste i eventualne slabosti i otklanja ih trenutno i odlucno Da bude pouzdan komandant time i uveri se da je svaki od njih 100% spreman i posvecen cilju: pobedi! Od svega toga,veliko - NISTA! To pokazuju i NE rezultati! Oni koji su ga doveli su grdno omanuli!

Žarko

27.06.2024. 07:54

120.000 evra mesečna plata i ti ne živiš od ovog posla?! Misliš da smo mi idioti, majmuni? Zašto onda nisi uzeo platu od 2-3.000 evra, nego si žestoko pregovarao. Ja volim moju Srbiju i to sa penzijom od 43.000 dinara mesečno. Šta misliš kako bi je volio sa penzijom od 120.000 din? Srbija se ne voli zbog para, a ti je voliš samo zbog para. Nećeš da kažeš narodu pravu istinu. Šta se sve izdešavalo i zbog koga? Ko su pravi kuvari?

Milos

27.06.2024. 07:57

To i jeste problem. Da živi od toga da je selektor, ozbiljnije bi radio svoj posao. Ovako mu je baš lepo da se slika za novine, a ako nešto zabrlja kao sad, nema veze, ima kintu u svakom slučaju.

doktor

27.06.2024. 08:06

Mozda treba dovesti "inostranog" trenera , koji nije "opterecen" nikakvim "starim pricama" !? Tesko je danas pronaci pravog trenera i Srbija nije jedina koja ima taj problem . Pa Nemacka je na "jedvite jade" nasla trenera u zadnjem trenutku , koga je Bajern pre godinu dana izbacio !! Na miru treba razmisliti i odrzati par sastanaka sa celnim ljudima naseg fudbala , ali na kraju ostaje ono najvaznije pitanje : Zasto nasi igraci igraju bez volje i zara na terenu ?! Trener je vazan , ali su igraci jos vazniji ! Mozda i neki dobar psiholog ne bi bio los !!??

XaXaXa

27.06.2024. 08:27

До те мере "воли своју земљу" (!) да је пристао да јој "помаже" (!!!) за симболичних 100 и кусур хиљада евра МЕСЕЧНО??? Да ли тај човек уопште чује себе?!?

Boris

27.06.2024. 09:05

E u tome je problem Dragane, što svi vi koji ste na funkcijama ne živite od svog posla. Da živite, možda bi se i posvetili poslu i nešto radili. Ovako vam je posao najbitnija sporedna stvar na svetu.

Alexa

27.06.2024. 09:37

Gospodine Dragane Stojkovicu. Vratite lovu koju ste dobili iz qatara a i ovu koju ste sad dobili od ugovora. Smatracu vas gospodinom. Da ne pomislite da je zbog para sve ovo. Nije. Ovo kazem iz razloga da nadjemo boljeg za keš lovu. Jedna bitna stvar je što je Venger vama bio mentor a taj venger za 25 god u Arsenalu samo je jednom osvojio Premijer ligu. Sto Znaci da je on vrhunski manipulator a vi ste učili od njega. On je taj na konferencijama k**vit i bahat. A svi vide da nista ne zna! kao i vi! Sto se tice Japana i vaseg angazmana tu ste uz prodane duše dizali sebe u nebesa. Sećam se da su novine pisale da ste digli fudbal u Japanu za 300%. Iskreno i nije to nesto jer kad je procenat u tom trenutku bio 5% to nije nesto. Ne zelim da vas rad omalovazavam. Ali ako stvarno zelite da budete broj jedan kao i dok ste bili fudbaler. Mislim da morate da krenete od nizih selekcija i da odete na neka vanredna predavanja kod profesora Karla Anćelotija.

Nada

27.06.2024. 10:00

Sta se sprdas, jedva smo cekali nesto mnogo, mnogo bolje! Jel ti to pretis, izazivas sta li vec Znamo da ni ti nisi to ocekivao, ali onda cuti, i ako ne zivis od toga idi i radi to od cega zivis moze?

Realnost

27.06.2024. 10:59

Naravno da ne živiš i nikom nije jasno šta ti je ovo trebalo, vrati pare koje nisi zaradio i idi uživaj u Japan, mani se selskih kompleksa u Niš!!!

Pa da

27.06.2024. 11:15

On ne živi od 120.000 evra mesečno - samo životari. Ima on bitnijih izvora prihoda? Pa se zato ni ne trudi mnogo? U stvari, on pomaže iz ljubavi prema državi za 120k.

Ruzica

27.06.2024. 11:49

I trenerima i igracima se daje sve iz narodnog dzepa. Grade im se skupoceni stadioni, milionske pare dobijaju, igraju kako hoce, dobro ili lose, pare su tu. Oni treba da zarade za sve, a ne iz narodne kase. Ako ne znaju da igraju neka kopaju. Nije fudbal zivot drzave i naroda.

Prosjecna

27.06.2024. 14:23

Volis da uzimas pare,a da se posebno ne trudis. Ogromne pare ,za tebe sica,za obicne smrtnike za zivot ih ne mogu zaraditi.Dok si bio ,obicni,bolji si bio.Sada si napumpani