NA PRAVOM MESTU: Piksi na finalu EURO 2024 (FOTO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

14. 07. 2024. u 16:30

EVROPSKO prvenstvo će ove nedelje dobiti novog šampiona. Utakmicu za trofej igraju Španija i Engleska. U Berlin na veliko finale stigao je i selektor Srbije, Dragan Stojković Piksi.

НА ПРАВОМ МЕСТУ: Пикси на финалу ЕУРО 2024 (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

On se u glavnom gradu Nemačke fotografisao sa velikim prijateljem i italijanskim stručnjakom Fabiom Kapelom.

- U prijatnom razgovoru sa selektorom Stojkovićem Kapelo je konstatovao da je reprezentacija Srbije dosta dobro izgledala na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj i da je, po njegovom mišljenju, "orlovima" malo nedostajalo za plasman u osminu finala. Kapelo je našoj reprezentaciji poželeo mnogo sreće i uspeha u „A” diviziji Lige nacija, a naročito u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine, uz poruku da navijači Srbije imaju dosta razloga za optimizam u narednom periodu - stoji na nalogu FSS-a na društvenoj mreži "H".

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Podsetimo, Srbija na EURO 2024 nije uspela da prođe grupnu fazu, pošto je osvojila samo dva buda u duelima sa Engleskom, Slovenijom i Danskom.

*3000 NA RAČUNU U ROKU OD 24H*
-->KLIKNI OVDE<--

Veliko finale Evropskog prvenstva na programu je ove nedelje od 21 sat, a utakmicu možete pratiti uživo na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO: FRKA, ALI NE VELIKA: Manji požar u metro stanici kod koje su okupljeni srpski navijači u Minhenu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PRINC DŽORDŽ DANAS SLAVI 11. ROĐENDAN: Kejt Midlton objavila novu fotografiju (FOTO)