ISTORIJSKI SPEKTAKL NA „SLANOJ BARI“: Rukometašima Vojvodine uručuje se deveti pehar šampiona države

S.BAJIĆ

29. 05. 2021. u 14:48

RUKOMETAŠI Vojvodine će večeras (19) u svojoj dvorani „Slana bara“, u meču za kraj šampionata sa Metaloplastikom, žestoko proslaviti devetu a osmu uzastopnu titulu šampiona države.

ИСТОРИЈСКИ СПЕКТАКЛ НА „СЛАНОЈ БАРИ“: Рукометашима Војводине уручује се девети пехар шампиона државе

Rukometaši Vojvodine foto: N.Paraušić

Tom prilikom, našem najboljem rukometnom klubu biće na svečanoj ceremoniji uručen pobednički pehar, a želja Novosađana je da sezonu završe trijumfalno.

- Idemo na pobedu, svakako, jer je želja da trijumfalno stavimo tačku na najuspešniju sezonu u istoriji kluba, u kojoj smo osvojili dva kupa i prvenstvo, bez poraza – kaže Boris Rojević, strateg rukometaša Vojvodine koji se za tri godine i dva meseca na kormilu ekipe okitio sa čak devet trofeja.

- Naravno, neće biti ni malo lako u duelu sa Metaloplastikom, koja matematički može da se sa druge pozicije izbori za Seha ligu. Izvesno je da će gosti doći da nas iznenade, maksimalno motivisani i da čekaju eventualni kiks Partizana u Leskovcu. Ipak, mi znamo šta nam je činiti, pogotovo momci čije je htenje da zlatnim slovima ispišemo najbolju sezonu u istoriji kluba.

Stefan Miljković, levi bek Novosađana, ističe da već osvojeno zlato oko vrata neće biti razlog za opuštanje na parketu.

- Težak meč nas očekuje i pored toga što nam ništa ne znači, jer smo osvojili prvenstvo. Međutim, imamo želju da prvenstvo završimo kako smo i počeli i igrali svo vreme, pobedom. Metaloplastika će tražiti svoju šansu a na nama je da u meču za kraj sezone odigramo besprekorno i podvučemo je uspehom- kaže Miljković.

Darko Jevtić, direktor kluba, ističe da je Uprava zadovoljna najuspešnijom sezonom, i sva priznanja dodeljuje igračima i stručnom štabu.

- Oni su napravili vrhunsku atmosferu, porodičnu, sve vrednosti implementirali u svlačionicu i to drugarstvo u požrtvovanost ih je nosilo do vrhunskog rezultata. Nismo ni sanjali da ćemo biti šampioni bez poraza, ostvarili niz nepobedivosti i zato će da daju maksimum za istorijski dan- kaže direktor Jevtić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

NOVA PRILIKA ZA MLADE U NIS-U: Peta sezona programa „NIS ENERGY”