KUP PRIJATELJSTVA: Zvezda, Spartak, Dinamo i Željezničar izborili plasman u polufinale

Novosti online

04. 06. 2021. u 19:18

MLADI fudbaleri Crvene zvezde, subotičkog Spartaka, zagrebačkog Dinama i Željezničara iz Sarajeva, plasirali su se u polufinale turnira "Kup prijateljstva", koji se za igrače do 19 godina održava na Zlatiboru.

КУП ПРИЈАТЕЉСТВА: Звезда, Спартак, Динамо и Жељезничар изборили пласман у полуфинале

foto: N. Paraušić

Beogradski crveno-beli su lako i ubedljivo savladali tuzlansku Slobodu sa 3:0.

U centru pažnje ponovo je bio talentovani napadač Aleksandar Kahvić koji je opet zatresao mrežu i sa šest postignutih golova postao najbolji strelac u istoriji turnira koji okuplja najbolje ekipe sa prostora bivše Jugoslavije.

Zagrebački Dinamo je u derbiju četvrtfinala eliminisao Partizan i to tek posle boljeg izvođenja penala 6:5, nakon što je u regularnom toku meča bilo nerešeno - 2:2.

Plasman u polufinale, takođe sa bele tačke, izborio je i Željezničar koji je u penal "ruletu" bio uspešniji od branioca titule Vojvodine. Meč je završen rezultatom 1:1, a tim iz Sarajeva je posle penala slavio 9:8.

Pobedom nad ekipom Sarajeva rezultatom 2:1, među četiri najbolje ekipe plasirao se i subotički Spartak koji će u borbi za finale igrati protiv Dinama.

U drugom polufinalom meču sastaju se Crvena zvezda i Željezničar.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?