PARTIZAN DOČEKUJE RADNIČKI NIŠ: "Valjak" ne želi da stane!

N. I.

29. 08. 2021. u 09:15

OSOKOLjENI evropskim uspehom i plasmanom u Ligu konferencija fudbaleri Partizana i njihov trener Aleksandar Stanojević dočekuju večeras niški Radnički.

ПАРТИЗАН ДОЧЕКУЈЕ РАДНИЧКИ НИШ: Ваљак не жели да стане!

FOTO: M. Vukadinović

 U Humsku 1 stiže klub koji je poslednjih godina, kao i većina superligaša posebno motivisan kada vidi ljude u crno-belom na suprotnoj strani terena. Taj i takav Radnički je sada u ulozi autsajdera, ali bi Partizan morao da dokaže koliki je favorit.

- U revanšu sa portugalskom Santa Klarom smo dokazali da smo ekipa sa karakterom i sa sjajnom energijom koju su nam sa tribina preneli naši sjajni navijači - kaže u najavi meča Stanojević, koji je tokom duela sa Portugalcima u nekoliko situacija bio više nego aktivan učesnik meča, što dovoljno pokazuje i slika "Novosti".

Partizan ima maksimalan učinak u pet odigranih utakmica. Radnički je prilika za šestu pobedu.

- Niko u sportu ne može da garantuje pobede. Imamo naporan raspored i jedino što možemo da obećamo našoj publici je pošten odnos prema utakmici svih 90 minuta. Videćemo da li će to da bude dovoljno za nova tri boda - iskren je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?