"NEKA SUDIJE POVEDU RAČUNA O KOLIMA: Zapalila se zbog kočionog sistema"

Novosti online

22. 09. 2021. u 16:57

PREKID derbija između Veleža i Borca iz Banjaluke, kao i događaji nakon derbija, uslovili su predsednika mostarskog kluba Šemsudina Hasića da prokomentariše sva zbivanja.

НЕКА СУДИЈЕ ПОВЕДУ РАЧУНА О КОЛИМА: Запалила се због кочионог система

FOTO: viteskiportal.com

Iako se očekivalo da će on osuditi sve što su navijači uradili sudiji Sabriji Topaloviću, desilo se suprotno.

- Ja već imam prve indikacije da je sudija Topalović slabo održavao automobil i da je do požara došlo zbog zapaljenja kočionog sistema, te da se požar preneo na kompletan auto. Mislim i da je njegovim upravljačkim mehanizmom upravljano sa daljine, tako da nije mogao kontrolisati svoj auto. Drago bi mi bilo da ubuduće svi oni koji puno putuju povedu malo računa o ispravnosti upravljačkog i kočionog sistema - sarkastično je za Klix.ba komentarisao predsednik Veleža.

Istina je zapravo da su huligani Veleža napali vozilo u tunelu Lendava na izlazu iz Jablanice. 

Sa sudijom Topalovićem, u automobilu su se nalazili Admir Šehović i član Komisije za sudije, Adnan Alispahić. Petorica huligana su presrela automobil, prvo su ubacili baklju, a nakon toga su metalnim šipkama napali trojac iz automobila. Za napadačima se i dalje traga, prema pisanju bosansko-hercegovačkih medija.

Utakmica Veleža i Borca je prekinuta u 82. minutu, nakon što su navijači domaćina utrčali na teren nakon što je Stojan Vranješ postigao pogodak za goste za 0:2. Delegat je odlučio da nema uslova za igru i registrovao je meč službenim rezultatom u korist Banjalučana.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?