FANTOM SA "MARAKANE": Deset godina je bio fudbaler Zvezde, a sada je blagajnik na stadionu "Rajko Mitić"

Novosti online

15. 10. 2021. u 10:41

Crvena zvezda je na svojoj klupskoj televiziji uradila intervju sa blagajnikom kluba Igorom Mijovićem, koji je navijačima pričao o kartama za Ligu Evrope, gde će Zvezda do kraja grupne faze još igrati sa Mitjilandom i Ludogorecom.

ФАНТОМ СА МАРАКАНЕ: Десет година је био фудбалер Звезде, а сада је благајник на стадиону Рајко Митић

FOTO: EPA

Ovaj podatak ne bi bio toliko interesantan da pomenuti Mijović nije bio fudbaler Zvezde i to punih deset godina.

A da vest bude još interesantnija, iako je prošao sve mlađe kategorije šampiona Srbije, nikada nije debitovao za prvi tim, pa je godinama igrao na pozajmicama.

Zbog toga su ga u šali prozvali "Fantom", jer se godinama pojavljivao na prozivkama za novu sezonu, ali nikada nije zaigrao za Zvezdu.

Tokom karijere je nosio i dresove Hajduka sa Liona, Srema, Lisovića, Mladog Radnika i Dorćola.

Mijović je na funkciji blagajnika kluba zamenio svog oca Zorana Mijovića, koji je bio legendarni blagajnik kluba sa Marakane.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Mlađi Mijović je za klupsku televiziju Zvezde pojasnio da se za utakmice Lige Evrope prodaju i paketi za obe preostale utakmice, ali da ima i pojedinačnih karata.

- Naši zvezdaši su već upućeni u sve to sigurno. Trenutno imamo u ponudi paket za preostale dve utakmice Lige Evrope, protiv Mitjilanda 4. novembra i protiv Ludogoreca 25. novembra. Znamo koliko nam znači podrška naših navijača i koliko će te dve utakmice biti bitne da prođemo grupnu fazu, pozivam sve zvezdaše koji do sada nisu kupili karte, mogu da ih kupe u članstvu na stadionu svakog dana od 9 do 17 časova, očekujemo ih.

- Kad god igramo neku domaću utakmicu, odvojimo i dva šaltera posebno za prodaju paketa za te dve utakmice. Postoji i opcija pojedinačnih karata, kao što je bilo i za meč protiv Brage. Podsetio bih sve navijače Zvezde da požure sa kupovinom karata, jer su i dalje na snazi epidemijske mere, pa možemo da prodamo samo 50 odsto kapaciteta stadiona - pojasnio je Zvezdin blagajnik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?