GECEOVA DRAMA: Teška nesreća nemačkog fudbalera, drugi put za dva meseca završio u bolnici zbog sudara na terenu

Novosti online

26. 10. 2021. u 12:46

FELIKS GECE, mlađi brat mnogo poznatijeg Marija, baš nema sreće. On je u utakmici treće nemačke lige doživeo povredu glave nakon sudara sa protivničkim igračem, što je drugi put za dva meseca da na ovaj način završi u bolnici.

ГЕЦЕОВА ДРАМА: Тешка несрећа немачког фудбалера, други пут за два месеца завршио у болници због судара на терену

FOTO: Jutjub Printskrin

Štoper Kajzerslauterna je u 85. minutu imao sudar sa napadačem Duizburga. Obojica su ostali na zemlji, ali je Gece prošao gore i momentalno je ostao bez svesti.

Na njegovu sreću odmah je pored pritrčao golman protivničke ekipe Leo Vajnkauf, koji je panično počeo da zove doktorsku ekipu, a zatim je skinuo rukavice i izvadio Geceu jezik kako se ne bi ugušio, pa ga pomerio na bok u sigurnu poziciju, dok lekari nisu pritrčali i nastavili da mu ukazuju pomoć.

Geceu je ubrzo imobilisan vrat i na nosilima je iznet sa terena.

Posle meča trener Kajzerslauterna Marko Antverpen rekao je da je Gece povratio svest i da je u svlačionici dobio infuziju, nakon čega je prevezen u bolnicu na dalje preglede i lečenje.

Ono što je posebno zabrinulo sve jeste da je ovo Geceu druga slična situacija u kratkom vremenskom periodu. Naime, on je 15. avgusta ove godine doživeo tešku povredu posle sudara glavom sa jednim protivničkim igračem.

Tada je zadobio pukotinu lobanje, takođe je ostao bez svesti i ukazana mu je prva pomoć, a nakon toga je imao pauzu od mesec i po dana, posle čega je ponovo počeo da igra.

Sada ga sasvim izvesno čeka nova pauza, a njegov klub je najavio da će u toku dana objaviti zvanično saopštenje o stanju Feliksa Gecea.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici