NADREALNA SCENA U LISABONU: Kad Japanac viče "Samo sloga Srbina spasava!"

D. N.

15. 11. 2021. u 18:36

SRBIJA se plasirala na Svetsko prvenstvo, pobeđena je Portugalija usred Lisabona sa 2:1, a delimične zasluge za to ima i jedan Japanac. I to ne bilo koji.

НАДРЕАЛНА СЦЕНА У ЛИСАБОНУ: Кад Јапанац виче Само слога Србина спасава!

Tanjug/AP

Podsetimo, iako su reprezentativci Srbije gubili već od drugog minuta, a Portugalcima predvođenim Kristijanom Ronaldom i remi odgovarao da prođu direktno na Mundijal, desio se antologijski preokret "otpisanih" u Lisabonu. Ne samo da su naši izjednačili, već su golom Mitrovića u 90. minutu i pobedili.

A uspeli su to i zbog taktike, i zbog "mentaliteta koji im je usedio selektor Dragan Stojković", kako su to umeli sami da istaknu posle meča, a uspeli su i - jer su fizički bili spremni.

Za njihovu kondiciju brine - Kacušito Kinoši. Japanski stručnjak, kog je Piksi uvrstio u stručni štab reprezentacije Srbije.

A Kinoši je umeo da proslavi uspeh u Lisabonu. I te kako.

On je na društvenim mrežama podelio snimak radosti "orlova" na samom terenu stadiona Benfike, a sve začinio sledećim komentarom:

- Hvala Bogu. Samo sloga Srbina spasava. Stvarno sam sve ovo doživeo u Lisabonu. Sad sledi put u Japan, da to podelim sa porodicom, počeo je japanski trener na engleskom jeziku, a objavu dovršio na srpskom: "Vidimo se uskoro. Vidimo se u Kataru".

Podsetimo, Mundijal na koji se Srbija plasirala održaće se 2022. godine u Kataru i biće prvo "zimsko Svetsko prvenstvo" u istoriji ovog sporta.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici