MISTERIOZNA PORUKA ŽENE MILANA BORJANA: Snežana otkrila detalje sa slavlja fudbalera Zvezde, pa pecnula upravu (VIDEO)

Novosti online

17. 12. 2021. u 08:47

MILAN i Snežana Borjan po prvi put su se pojavili u javnosti nakon skandala koji je izbio posle meča između Crvene zvezde i Radnika.

МИСТЕРИОЗНА ПОРУКА ЖЕНЕ МИЛАНА БОРЈАНА: Снежана открила детаље са славља фудбалера Звезде, па пецнула управу (ВИДЕО)

Foto: Instagram

Zvezda nije uspela da savlada Radnik na Marakani, a posle susreta, u svlačionici, došlo je do sukoba između Milana Borjana i trenera Dejana Stankovića.

Borjana zbog toga nije bilo ni na meču protiv TSC-a. Ipak, nekoliko sati po završetku utakmice u Bačkoj Topoli, u jednom prestoničkom restoranu počelo je slavlje povodom rođenja deteta Katarine Grujić i Marka Gobeljića.

Naime, desni bek srpskog šampiona nedavno je dobio ćerkicu Katju i, kako običaji nalažu, odlučio je da jedan od svojih najradosnijih dana proslavi sa saigračima i prijateljima.

 

Među njima su, između ostalog, bili Aleksandar Katai, Nenad Krstičić i Milan Rodić sa suprugama, kao i Milan i Snežana Borjan koja je na svom Instagram profilu dočarala delić atmosfere iz jednog beogradskog lokala.

Sneža je u jednom trenutku snimila fudbalere Zvezde, pre svega Borjana, Krstičića i Rodića, kako kite muziku uz "Đurđevdan" i tom prilikom je ostavila komentar koji je mnoge iznenadio.

- Lagani ste, biće nekada i plata - poručila je Sneža koja je očigledno aludirala na to da fudbalerima kasne primanja. E sad, da li se samo šalila, ostaje da se vidi...

Foto: Instatagram

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DA LI JE TEŽE ODGAJATI ĆERKE ILI SINOVE? Naučnici dali odgovor - evo koje mame i tate će drastično brže ostariti