"KANAĐANIN" NA METI ZVEZDE: Posle Borjana, još jedan iz zemlje javorovog lista na Marakani

Novosti online

21. 01. 2022. u 12:03

CRVENA zvezda nema pravo na grešku, Partizan je lider posle prvog dela šampionata i sada na Marakani moraju da vuku prave poteze.

КАНАЂАНИН НА МЕТИ ЗВЕЗДЕ: После Борјана, још један из земље јаворовог листа на Маракани

FOTO: RSB/Printskrin

Šampion Srbije se vodi onom triput meri, jednom seci, pa kako im se ne bi ponovile greške iz nekih prethodnih prelaznih rokova, crveno-beli će dobro razmisliti pre nego dovedu nekoga na "Marakanu".

Prema pisanju "Mocartsporta", jedna od želja je i potencijalni reprezentativac Kanade Stefan Mitrović iz niškog Radničkog. Mnogo toga se pisalo o krilnom igraču rođenom 2002. godine, koji je dobrim partijama tokom jesenje sezone skrenuo pažnju na sebe. Postigao je šest golova, uspeo da upiše tri asistencije i verovatno sebi obezbedio transfer u skorijoj budućnosti.

O Mitroviću lepim rečima pričaju u Ljutice Bogdana, ali i dalje nisu prelomili da li da kreću u realizaciju transfera. Ima nekoliko argumenata protiv potencijalnog posla i novog prelaska sa Čaira na Marakanu, piše pomenuti portal.

Foto: FK Radnički Niš

 

Za Mitrovića su zainteresovani i pojedini belgijski klubovi, i jasno je da bi u slučaju da se odluči za angažovanje momka rođenog 2002. godine, Zvezda teško izdržala trku. 

Inače, Srbin sa kanadskim pasošem u ugovoru sa Radničkim ima izlaznu klauzulu od 500.000 evra, što nije mala cifra za šampiona Srbije.

Ipak, ako krenu u realizaciju transfera, Mitrović bi posle Milana Borjana bio drugi "Kanađanin" na Marakani.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024