DEJAN STANKOVIĆ ZADOVOLJAN PRIPREMAMA: "Kod nas u Antaliji je sve fenomenalno"

Z. ĆOROVIĆ

22. 01. 2022. u 09:00

NAJTEŽI i najsuvoparniji deo priprema je prošao, slede prijateljske utakmice i uigravanje.

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ ЗАДОВОЉАН ПРИПРЕМАМА: Код нас у Анталији је све феноменално

FOTO: FK Crvena zvezda

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković dao je dva slobodna dana fudbalerima, zadovoljan kako su prethodne nedelje u Antaliji odradili "rudarski" posao na sticanju snage i kondicije. Mister je na prvom mestu podvukao da je sve proteklo u najboljem raspoloženju.

- Bez dobre atmosfere nema ni rezultata. Krasila nas je uvek, iako je bilo pred kraj jesenje sezone "direktne priče", ali to ostaje iza. To se sve na kraju pretvori u pozitivan rezultat. Atmosfera je fenomenalna, tako treba da bude, jer je ona uvek krasila našu svlačionicu. To treba ljubomorno da se čuva, da se radi i gradi, jer samo zajedno možeš da uspeš. Mnogo puta sam pričao momcima, gubiš i dobijaš zajedno, u ovom sportu jedan ne postoji. Zadovoljan sam atmosferom i radom, samo neka nastave ovako i neka ih Bog čuva od povreda - istakao je Stanković.

FOTO: FK Crvena zvezda

Zvezdin trener naglašava sve teče po zacrtanom planu.

- Gledali smo, na prvom mestu, da podignemo nivo fizičke spreme. Pripreme su dosta jake, drago mi je što igrači stoički izdržavaju i što ih iznose lakše nego prethodne. Fudbaleri kažu da nisu umorni, da bi bili jači i hrabriji pred kamerama, ali dosta smo jako radili. Pojačali smo pripreme i ono što smo zacrtali je ispunjeno. Zadovoljan sam radom na taktici, s obzirom na to da imamo dosta igrača uspeli smo sve da "upakujemo". Neki su popravili formu, pokazali volju i želju za dokazivanjem. Ako nastave ovako, imaću izbor i prirodnu selekciju, odnosno da na svakoj poziciji imamo minimum dva fudbalera koji konkurišu za mesto u timu.

Prvi prijateljski meč crveno-beli će igrati u utorak sa Mariborom, posle toga će imati još tri kvalitetne provere.

- Tražili smo jake protivnike, prva utakmica je sa Mariborom, potom sa Laskom. Šahtjor Donjeck je najjači rival, ekipa koja je igrala Ligu šampiona i to će sigurno biti najteža utakmica, ali i ostale nisu za potcenjivanje. Igramo sa prvakom Belorusije, Maribor je trenutno prvi na tabeli u Sloveniji, takođe i austrijski Lask igra u Evropi i godinama prikazuje dobar fudbal. Četiri zahtevne utakmice, gledaćemo da svi igraju i budu spremni kada za 12. februar kada krećemo u novi ciklus mnogo bitan za sve u Crvenoj zvezdi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri