LUKA JOVIĆ AKTER DRAME: Real u 92. minutu izbegao senzacionalan poraz (VIDEO)

Novosti online

23. 01. 2022. u 18:12

LUKA Jović je dobio šansu da zaigra za Real Madrid u prvenstvu Španije, ali nedeljni takmičarski nastup neće pamtiti po dobru.

ЛУКА ЈОВИЋ АКТЕР ДРАМЕ: Реал у 92. минуту избегао сензационалан пораз (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Real je u 92. minutu izbegao senzacionalni poraz na svom terenu od Elčea, i to od ekipe koja je u ovo, 22. kolo Primere, ušla kao tek 15. na tabeli.


Da se stvari neće odvijati kako je trener Madriđana Karlo Anćeloti zamišljao, nagovestila je situacija iz 33. minuta kada je Karim Benzema prokockao penal.
A pošto se na veliki predah otišlo uz prednost Elčea sa 0:1, usled gola koji je glavom Boje postigao u 42. minutu, nedugo zatim u igru je ušao Luka Jović.


Naš reprezentativac je u 58. minutu zamenio Benzemu, ali ni on, ni saigrači nisu uspeli da u potpunosti nadoknade propušteno. Štaviše, u 76. minutu Mila je krunisao kontru gostiju drugim udarcem u okvir Realovog gola, ujedno i drugim pogotkom - 0:2.


Osam minuta pre kraja, sudija Bengoečea je drugi put na utakmici dosudio penal za giganta iz španske prestonice, a Luka Modrić je tada bio precizan.

Tanjug/AP

Konačnih 2:2 postavio je Militao u drugom minutu sudijske nadoknade vremena, glavom na asistenciju Vinisijuša Žuniora, čime je Real izbegao bruku. Ali, istini za volju, zasluženo i stigao do boda, jer je uputio 23 udarca, naspram tri rivalova.


Na tabeli Primere, posle ovog meča, vodeći Real ima 50 bodova, samo četiri više od Sevilje (koja je odigrala 2:2 sa Seltom), dok je trećeplasirani Betis na 40.

Ispod slede, uz meč manje, Atletiko Madrid sa 36 bodova, zatim Real Sosijedad sa 33 (ali i dve utakmice manje), te sa po 32 Viljareal i Barselona, koja je odigrala dva meča manje od Reala.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)