ZNAJ DA TI DAJEM NOVOG BATISTUTU: On je u Vlahoviću prepoznao potencijal, i dalje pamti reči Dušanove majke!

Novosti online

29. 01. 2022. u 10:57

DUŠAN Vlahović je na svoj 22. rođendan u transferu vredno 75.000.000 postao novi fudbaler Juventusa.

ЗНАЈ ДА ТИ ДАЈЕМ НОВОГ БАТИСТУТУ: Он је у Влаховићу препознао потенцијал, и даље памти речи Душанове мајке!

FOTO: Tanjug

Pantelo Korvino, bivši direktor Fiorentine, koji je Vlahovića odveo u Italiju iz Partizana otkrio je neke zanimljive detalje iz razgovora sa majkom Dušana Vlahovića.

Dušan je kao tinejdžer iz Partizana otišao u Firencu u transferu vrednom 1.900.000 evra, a Korvino je u razgovoru za "Gazeta delo sport" otkrio neke do sada nepoznate detalje.

- Kada sam doveo Vlahovićevu porodicu u Milan, njegova majka mi je rekla 'Znaj da ti dajem novog Batistutu'. Odgovorio sam da će mi novi Luka Toni biti dovoljan. Istorija će nam reći sve, počeo je Korvino praktično priznajući da je predvideo velike stvari za srpskog napadača.

Korvino je trenutno aktuelni direktor drugoligaša Lećea, a rekao je da je u Vlahoviću odmah video da poseduje veliki potencijal.

- Znao sam da može da postane veliki igrač. Ograničiću se da kažem da sam veoma zadovoljan kako je posao obavljen i šta je doneo Fiorentini. Bio je veoma blizu Borusije Dortmund, zvali su ga Arsenal, Juventus i Atalanta... Da ga ne bih izgubio otišao sam u Beograd da mu upoznam porodicu, a potom sam ih odveo u Milano.

Korvino kaže da će sada pred Fiorentinom biti težak zadatak.

Ostvarena je ekonomska dobit. Sada je potrebna zamena, ali teško će biti kao Dušan. On je vrhunski napadač, zaključio je Korvino.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)