FUDBALSKA DRAMA! Albanac "pakovao" kofere Siniši Mihajloviću, otkaz sprečio "Super Srbin" (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2022. u 22:59

DA li će Siniša Mihajlović ostati trener Bolonje, veliko je pitanje. Ali, stvari idu na bolje po njega, i to posle prave fudbalske drame.

ФУДБАЛСКА ДРАМА! Албанац паковао кофере Синиши Михајловићу, отказ спречио Супер Србин (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Youtube/Crvena zvezda

Loše je igrala i loše rezultate ostvarivala Mihina ekipa u poslednje vreme, pa je posle samo jedne pobede i samo jednog remija u prethodnih devet utakmica, večerašnji meč protiv Specije bio proglašen za "biti ili ne biti".

Iako srpski stručnjak ima mnogo kredita u Bolonji, tamošnji mediji su minulih dana pisali da su oni poprilično istrošeni serijom loših rezultata i da bi pomenuta utakmica na stadionu "Renato dal Ari" mogla da "pečatira njegovu sudbinu u slučaju novog neuspeha".

Ali, na kraju je drama rešena kako je "Miha" priželjkivao. I to zahvaljujući Bolonjinom "super Srbinu iz Austrije", Marku Arnautoviću.

Naime, Specija je golom albanskog internacionalaca Manaja povela u 11. minutu, činilo se da Mihajlović može da počne da pakuje kofere, a onda je Arnautović stupio na scenu.

Prvo je izjednačio u 40. minutu, kada se iskrao iza leđa odbrane rivala...

... a zatim u fudbalskoj drami, šest minuta pre kraja, iskoristio savršeno dodavanje Sansonea sa levog krila da donese pobedu Bolonji, time verovatno i sačuva Mihajloviću sadašnje radno mesto.

Bolonja još uvek nije blizu opasne zone (sada ima devet bodova više od Kaljarija koji se nalazi ispod crte), pa se ovih dana u lokalnim medijima govorilo da glavni razlog razmišljanja o "uručivanju zahvalnice" Mihajloviću apatičnost ekipe koja je dovela do serije loših rezultata. Čak se i spominjao Andrea Pirlo kao eventualni naslednik Mihe, ali...

Marko Arnautović se pobrinuo da, bar za sada, njegov sunarodnik ostane tu gde jeste.

A Bolonja je ostala 13. na tabeli Serije A, sa 31 bodom iz 25 mečeva.

Bonus video: Kada je na Kup Koraća ušao vojni orkestar, "delije" i "grobari" su zagrmeli zajedno

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu